Reacția controversată a vloggerului Backpackyourlife în Iași: „Îmi e rușine că sunt bucureștean”

Ultima actualizare:

Cătălin Stănciulescu, cunoscut și sub numele de Backpackyourlife, un celebru vlogger român de travel, care a reușit să ajungă chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, face declarații controversate.

image

Într-un videoclip filmat în Iași, Cătălin Stănciulescu spune că a petrecut câteva zile în capitala Moldovei, fiind profund impresionat de lucrurile pe care acesta le-a găsit acolo.

Istoria orașului Iași, explicată de către studenți

Pentru a-l ajuta să înțeleagă mai bine istoria orașului, studenţii de la Facultatea de Geografie, din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, l-au ghidat pe youtuber prin oraș, oferindu-i mai multe detalii necunoscute despre capitala Moldovei. 

În timpul vizitei sale în Iași, Backpackyourlife a aflat mai multe infiormații despre oraș, printre care de ce blocurile din Piața Unirii nu au balcoane sau de ce acoperișul Palatului Culturii imită flăcările, dar și multe alte legende ale acestui oraș, potrivit Adevărul.ro

La finalul vacanței, Cătălin Stănciulescu a făcut o comparație între Iași și București, postând rezultatul călătoriei pe canalul său de YouTube, unde a strâns diverse călătorii din celebre europene, dar și din locații mai puțin vizitate, multe dintre acestea fiind din Africa sau din zone în care lumea nu dorește să se aventureze, din cauza problemelor de siguranță.

Reacția lui Stănciulescu a stârnit un val de comentarii la videoclipul său, unde a declarat că îi „este rușine că este bucureștean”, după ce a văzut ce are capitala Moldovei de oferit. Printre altele, acesta s-a plâns și de durata pe care acesta a făcut-o pe drumul București - Iași, dar și condițiile pe care aceste le-a înfruntat pe drum.

„Am făcut până acum 120 de kilometri, iar drumurile pe care le avem aici, nu neaparat calitatea asfaltului, ci cum sunt împărțite drumurile - două benzi pe sens, dar o bandă, aia pe dreapta, e jumăte de bandă. Nu văd mare diferență între România și Nigeria. Nu o să exagerez, dar când vezi contextul, că Nigeria este o țară africană, iar România este una europeană… e putin dureros.”, a declarat acesta în clipul său.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net