Recunoști personajul din imagine? Acum este un îndrăgit artist, toți românii au auzit de el

Ultima actualizare:

În anii copilăriei sale a fost un băiețel frumos, gingaș, iar viața l-a ajutat să devină un artist desăvârșit. Imaginea cu pricina a făcut înconjurul internetului și foarte puțini români au putut să-și dea seama despre care cântăreț este vorba.

Recunoști copilul din imagine? foto: Instagram
Recunoști copilul din imagine? foto: Instagram

Imaginea de mai sus a creat mare vâlvă în rândul internauților, care puțini au reușit să își dea seama că era vorba despre Fuego. În prezent, copilul din fotografie a devenit unul dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi. 

Fugeo, în anii copilăriei sale 

Pe rețelele de social media a devenit virală o imagine veche de aproape 47 de ani. Fotografia cu pricina ilustrează un copil micuț, în jurul vârstei de un an, alături de părinții care i-au dat viață. Puțini au fost internauți care și-au dat seama că acel copil era Fuego, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din industria muzicală românească. 

Ce fel de copil era Fuego

Fuego / foto: Social media
Fuego / foto: Social media

În urmă cu ani de zile, în preajma sărbătorilor de iarnă, Fuego acorda un interviu pentru Evenimentul Zilei, în care povestea cum era copilăria sa. Artistul a negat că nu a fost un copil extrem de răsfățat și mereu primea cadouri frumoase. 

„Nu am fost răsfățat peste măsură. Am avut parte de daruri frumoase în copilărie și chiar dacă Moșul nu-mi aducea neapărat ce-mi doream uneori, era sigur ceva util sau ceva care să-mi bucure sufletul. Important este că primeam și chiar dacă n-am fost o familie bogată, având multe greutăți, n-am dus lipsă de nimic, am mers în vacanță o dată pe an și am avut o copilărie fericită.

Crăciunul din copilăria mea era mai simplu. Venea și Moșul Gerilă și-mi aducea de fiecare dată un cadou special, care mă minuna și de care uite, îmi aduc aminte și acum. Țin minte fiecare dar primit și eram fascinat de cum poate Moșul să vină fără să-l văd, deși așteptam destul de mult să ajungă, fără să adorm!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net