EXCLUSIV! Replică dură a Ralucăi Tănase, în scandalul operațiilor estetice: „Am îmbătrânit, ce mai vreți?! Aberații”

Ultima actualizare:

Raluca Tănase (37 de ani), jumătatea trupei Bambi, s-a trezit în mijocul unui scandal după ce a postat pe contul ei de socializare o poză care a stârnit mari controverse în mediul on-line. Fanii au bombardat-o pe solistă cu fel de fel de mesaje, în care îi reproșau că s-a desfigurat, pur și simplu, în urma intervențiilor estetice de la nivelul feței, apreciind că Bambina e de nerecunoscut !

Raluca Tănase se mută în Dubai Sursa: Instagram
Raluca Tănase se mută în Dubai Sursa: Instagram

E iureș mare în mediul online după ce Raluca Tănase a postat o nouă imagine cu ea, prin care și-a atras critici cu nemiluita din partea fanilor, din cauza noii înfățișări.

Fanii au acuzat-o pe Bambină că și-ar modificat trăsăturile feței (nas, pomeți și bărbie) cu intevențiile estetice la care ar fi apelat în exces, mai ales în ultima perioadă. Contactată de Click!, Raluca Tănase a dat o replică dură cârcotașilor, care au pus-o la zid în ce privește noul ei look.

(Citește și: Imaginile care au provocat isterie pe Instagram. Raluca Tănase, de nerecunoscut după operațiile estetice: “Doamne, ce modificată ești!")

Astea nu sunt decât niște aberații! Nici nu mă chinui să comentez așa ceva, pentru că mă intorc în trecut și nu am de ce! Lucrurile astea nici măcar nu mai sunt de interes, sunt unii oameni care au rămas în era aceea!

E firească transformarea mea pentru că am îmbătrânit! Ce vreți? Fac 37 de ani, nu am cum să mai fiu la fel! Eu m-am lansat în show-biz la 7 ani! Ați vrea să arăt la fel? Nu e nici măcar real ce s-a spus cu intervențiile la nivelul feței!”, a declarat Raluca Tănase, în exclusivitate, pentru Click!

Printre intervențiile estetice la care surorile de la Bambi au apelat de-a lungul anilor s-au numărat: intervenții la buze, implanturi cu silicon, tatuaj sprâncene, injecții antirid cu bioplasmă, rinoplastie și lifting de bărbie.

Bambinele, șase proprietăți în Dubai!

În timp ce alți artiși au sărăcit pe pandemie, Bambinele s-au umplut de bani, din afacerea cu parfumuri a Denisei Tănase și a soțului ei, afaceristul Mircea Brânzei. Așa se face că surorile Tănase și-au achiziționat pînă acum nu mai puțin de șase proprietăți in Dubai!

Și Codin Maticiuc le-a urmat exemplu. Tocmai și-a achiziționat și el o proprietate în Dubai pe care intenționează să o închirieze.

În schimb, Bambinele vor să-și facă o nouă viață la Dubai și să se mute acolo definitiv în Emirate, împreună cu familiile lor.

Este foarte avatajos să achiziționezi acum o proprietate în Dubai. Plătești rate la imobile pe termen de la 3 la 5 ani. Mai mult, odată ce le-ai achiziționat, le poți inchiria înainte și astfel îți poți achita celelalte etape. Tu doar trebuie să plătești un avans.

E mult mai avantajos decât în România. De altfel, românii sunt foarte interesați, unii au cumpărat, alții au rezervat proprietăți. S-a făcut un top și românii au ieșit pe locul unu la achizițioanrea de locuințe în Dubai. Rușii sunt pe locul doi”, ne-a mai spus Raluca Tănase.

 Raluca și Denisa Tănase sunt cele două surori care au format trupa „Bambi”. S-au lansat cu hit-ul "Doi ochi căprui". Acum Bambinele se ocupă mai mult de afaceri, la Dubai. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net