Replica lui Alexandru Ciucu, după ce Alina Sorescu l-a acuzat că le-a dat interzis fiicelor să vină la concertele ei: „False victimizări, nu pot accepta minciunile!” Video EXCLUSIV

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Războiul declarațiilor dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu este în toi, și acum, la mai bine de doi ani de la despărțirea lor cu scântei. Prin intermediul Click!, Alexandru îi dă replica Alinei, după ce recent a fost acuzat că le-a dat interzis fiicelor la concertele ei. Ne-a pus la dispoziție două filmări, dovadă că le însoțește pe micuțe la recitalurile Alinei.

Alina Sorescu: „Nu au venit la concerte, deși ele și-ar fi dorit!”

Recent, Alina Sorescu a adus noi acuzații la adresa lui Alexandru Ciucu, tatăl fetițelor ei, cu care se află în proces pentru custodia copiilor, dar și de divorț. De data aceasta, artista a menționat că Alexandru Ciucu le interzice micuțelor, Elena Carolina și Ana Raisa, să participe la spectacolele ei:

„S-a aflat când tatăl fetelor a intentat ordonanța prin care cerea domiciliul fetelor la el, lucru care nu s-a aprobat. S-a întâmplat de multe ori ca la concerte sau când am avut evenimente de 1 Iunie să nu fie de acord să vină, deși ele își doreau.

Asta e o activitate care ar trebui să presupună continuitate. Știu din povestirile lor că la multe din activitățile mele nu au venit, deși ele și-ar fi dorit. Acum, pe 13 octombrie, la Sala Palatului, voi cânta doar eu, și cred că am noroc și fetele vor fi la mine. Totul e după calendar”, a declarat artista Alina Sorescu, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Alexandru Ciucu îi dă replica: „De dragul falsei victimizări”

În replică, Alexandru Ciucu o acuză de false acuzații pe încă soția lui, Alina Sorescu, făcute, cel mai probabil, de dragul publicității:

„Nu mai pot accepta minciunile despre mine și despre copii, doar de dragul falsei victimizări și al ratingului. Pare că e mai ușor să lansezi piese și să comunici diferite mesaje comerciale folosindu-te de o situație, care ar fi trebuit să rămână în familie, dar pentru atâta lucru să inventezi și să susții lucruri complet false mi se pare inadmisibil”, a declarat designerul vedetelor, exclusiv pentru Click!

Are și filmări de la spectacolele Alinei, cu fiicele lor

Mai mult, Alexandru Ciucu ne-a pus la dispoziție și două filmări, realizate la concertele Alinei Sorescu, și unde, de altfel, și-a însoțit fiicele:

„Se poate vedea cu ușurință din cele două filmulețe că am fost cu fetele la concertul Alinei, de Ziua Copilului, chiar dacă pentru asta a trebuit să zburăm la Timișoara. Tot pentru a fi împreună cu mama lor, le-am dus anul trecut și la concertul aniversar al lui Albano. Altceva nu mai am de comentat”, ne-a mai spus el, exclusiv pentru Click!

Întrebat de reporterul Click! dacă a fost prezent la festivitatea de deschidere a noului școlar, pentru a-și susține fetele, Alexandru Ciucu nu a dorit să facă vreo precizare privind întâlnirea cu Alina Sorescu, la careu, menționând: „Da, am fost acolo, alături de ele!”

Alina Sorescu: „Lucrurile între noi nu mai mergeau”

Solista Alina Sorescu a explicat, la Antena Stars, și de ce a decis să pună punct căsniciei cu designerul Alexandru Ciucu, după 12 ani:

„Îmi doresc să ne găsim liniștea cu toții. Eu nu am spus când am intentat procesul, din păcate, eu l-am intentat. Lucrurile între noi nu mergeau de mai de mult timp, nu a fost ceva care s-a întâmplat din senin. Eu mi-am dorit foarte mult ca lucrurile să meargă bine, dar nu poți lupta doar unul singur.

Eu eram întâi și întâi mama fetelor. Ele au fost și mereu vor fi pe primul plan. Nu mi-aș fi dorit niciodată să ajung într-o astfel de situație și nu aș fi dorit să se întâmple sfârșitul așa”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net