Sunt șanse ca soții Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, aflați în plin proces de divorț, să fie din nou un cuplu? Răspunsul designerului: „Timpul va așeza lucrurile. Trebuie să avem răbdare”

#Exclusiv Click!

Designerul Alexandru Ciucu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre posibilitatea de a mai forma un cuplu, cu încă soția lui, solista Alina Sorescu. Ne-a dezvăluit și ce propunere ar fi vrut să îi facă Alinei, privind vacanța de vară, deși ei se află în plin proces de divorț.

Designerul Alexandru Ciucu este foarte afectat de decizia Alinei Sorescu de a divorța, după o căsnicie de 14 ani. La întrebarea reporterului Click! dacă mai sunt șanse ca ei să formeze un cuplu, ca odinioară, să locuiască împreună, și de dragul fiicelor, creatorul de modă ne-a oferit un răspuns în care există și o mică speranță:

„Cred că este prea devreme pentru a putea da un răspuns la aceasta întrebare. Dar timpul va așeza lucrurile. Trebuie să avem răbdare. Deocamdată, cred că trebuie să găsim cea mai bună soluție pentru echilibrul emoțional al copiilor noștri”, ne-a spus el, în exclusivitate pentru Click!

În ce țară petrece vacanța cu fiicele lui?

Alexandru Ciucu va pleca cu fetele lui, în vacanță, în Grecia. Acesta ne-a mai dezvăluit și ce propunere ar fi dorit să îi facă Alinei Sorescu, mama fiicelor lui, în speranța îmbunătățirii relației:

„M-am gândit, mai demult, și la o minivacanță, în patru, care cred că le-ar plăcea și copiilor, dar nu știu cum ar fi primită o astfel de inițiativă. Voi pleca doar eu și fetițele în Grecia, în partea a doua a vacanței, pe care o vor petrece cu mine”, a mai menționat celebrul designer, exclusiv pentru Click!

Alexandru Ciucu i-a dăruit un superb buchet de flori. Cum a reacționat însă Alina Sorescu?

Alina Sorescu a primit, în urmă cu câteva luni, un superb buchet de flori din partea lui Alexandru Ciucu, gest pe care acesta l-a făcut la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a fiicei lor, Carolina, care a împlinit 10 ani. Deși mulți au crezut că celebrii soți s-au împăcat, Alina Sorescu a dorit atunci să infirme zvonul, exclusiv pentru Click!:

„Realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută”.

Alexandru Ciucu și-a adorat soția: „Alina este femeia 100%”

Alexandru Ciucu și-a adorat soția. Adesea a vorbit la superlativ despre cea care i-a devenit soție și i-a dăruit doi copii, pe Elena Carolina și Ana Raisa:

„Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare. E sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare. Este și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reușește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză", spunea el, la începutul mariajului cu solista Alina Sorescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net