Rică Răducanu a intrat în acțiune, la 78 de ani, după ce furtuna i-a inundat terasa din Neptun: „Mătur pe aici, îmi trebuie ajutoare, vijelia mi-a alungat clienții!”. Cât costă o ciorbă de fasole și o cafea?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rică Răducanu (78 de ani), fost mare portar rapidist, locuiește în București, însă toată vara este prezent la Neptun, pentru a supraveghea îndeaproape afacerea de pe Litoral. În acest sezon estival, s-a confruntat și cu vremea neprietenoasă, ploile inundându-i localul. Astfel, de la autografe, fiind răsfățatul turiștilor, el a trecut la mătură, deși are mari probleme la genunchi.  Momentul a fost surprins de un turist, care a postat filmulețul video pe Facebook.

Rică Răducanu: „Vijelia mi-a alungat turiștii!”

Rică Răducanu s-a confruntat, vara asta, pe Litoral, cu o vreme total neprietenoasă, căci ba a fost caniculă, ba au fost vijelii, mai ales la începutul lunii august. Rică Răducanu a trecut la mătură, după fiecare ploaie:

„La începutul lunii august a fost o ploaie atât de puternică încât a spulberat tot Litoralul, am măturat pe aici, îmi mai trebuie ajutoare. A fost vijelie, a aruncat umbrelele pe plajă. Am avut arhiplin, la prânz, de clienți, dar vijelia mi-a alungat turiștii. Vai de noi!”, ne-a declarat Rică Răducanu exclusiv pentru Click!

Momentul a fost, de altfel, surprins și de un turist, care a postat un filmuleț video pe Facebook, cu Rică în timp ce mătură terasa inundată.

Cât costă o ciorbă de burtă la terasa lui Rică Răducanu?

Celebrul patron Rică Răducanu susține că la terasa lui din Neptun vin foarte mulți turiști datorită prețurilor bune, mult scăzute față de concurență. În plus, mâncarea este proaspătă:

„Noi, aici, la terasa din Neptun, nu avem prețuri foarte mari, pentru că finul meu, care se ocupă de tot, are și fermă, lângă Constanța. Prin urmare, gătește mai ales cu legume și cu carne de la el, de acolo, nu le cumpără”, ne-a spus Rică Răducanu, exclusiv pentru Click!

Iată și care sunt prețurile la mâncare: ciorbă de burtă- 22 de lei, ciorbă de fasole-18 lei, cartofi prăjiți-10 lei, mititei la grătar-5 lei bucata, pizza-30 de lei, spaghete milaneze-29 de lei, creveți cu salată-35 de lei, salată de ton-30 de lei, pastramă de oaie la tigaie-25 de lei, pomana porcului cu mămăliguță- 35 de lei, șnițel de pui-22 de lei. Iar o cafea costă 10 lei.

Un turist a postat pe Facebook bonul, după ce a mâncat cinci mici, la localul lui Rică Răducanu, reacțiile internauților fiind diverse. Cei mai mulți susțin că prețul, de 5 lei, pentru un mic, este de bun-simț:

„La București e mai scump, un mic costă  7,5 lei”.

Rică glumește cu turiștii: „Dumnezeu mi-a luat pututul și mi-a lăsat vrutul"

Iar altcineva a relatat, pe Facebook, un dialog spumos cu Rică Răducanu, purtat deunăzi pe terasa acestuia din Neptun. Iată ce i-ar fi zis Rică Răducanu:

"Dumnezeu mi-a luat pututul și mi-a lăsat vrutul, și nu-i corect! Vin fetele acestea, în bikini, să facă poze cu mine, mă pipăie, să vadă dacă sunt adevărat, nu împăiat, și pe mine mă apucă plânsul!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
image
actualitate.net
image
actualitate.net