Rică Răducanu crede că Mircea Lucescu nu e prea în vârstă, la 79 de ani: „Nu mai fuge pe teren, ca la 30 de ani, dar are bagheta magică!” Ce spune despre salariul selecționerului?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rică Răducanu (78 de ani), fosta glorie a echipei Rapid, ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, marea calitate a lui Mircea Lucescu (79 de ani), noul selecționer al Naționalei, care îi este și bun prieten de familie: „Are bagheta magică!”.

Rică Răducanu: „O să îi fiu un fel de consilier, poate mă și plătește!”. 

Vestea că celebrul antrenor Mircea Lucescu revine, după o pauză de 38 de ani, ca selecționer al Naționalei de fotbal, a dat mari speranțe lumii sportive, mai ales acum, când bat la ușa calificările pentru CM 2026. 

Rică Răducanu, fost portar la Rapid, ne-a vorbit cu entuziasm despre întoarcerea lui Mircea Lucescu în România:

„Cu familia Lucescu sunt și bun prieten, mi-au nășit fiul, pe Cătălin, deci suntem și neamuri. L-am sunat pe Mircea și mi-a zis că a acceptat și că îl pot ajuta cu sfaturi, să îi împărtășesc din experiența mea de sportiv. O să îi fiu un fel de consilier, poate mă vor și plăti pentru asta, vedem, nu mi-ar strica un ban în plus”, spune Rică Răducanu, mai în glumă, mai în serios, exclusiv pentru Click!

„Nu este deloc bătrân, la 79 de ani”

Rică Răducanu mai este de părere că vârsta de 79 de ani nu este deloc înaintată și nicidecum un impediment pentru genialul Mircea Lucescu, de a ne califica la Mondialele din 2026,  marea lui țintă:

„Nu este deloc prea bătrân, la 79 de ani, la urma-urmei, nu cu el fac fotbaliștii pregătirea fizică. Nu știu dacă mai fuge, ca la 30 de ani, pe teren, dar are bagheta magică!

Au fost și alții mai tineri, la Națională, dar au plecat, au făcut și treburi bune, la EURO 2024, dar acum, după ce locul a rămas liber, s-au gândit probabil că marea șansă este Mircea Lucescu. Pe unde a trecut el, a avut numai rezultate bune, despre ce vorbim?”, ne-a mai zis Rică Răducanu, exclusiv pentru Click!

Despre salariul lui Mircea Lucescu la Națională: „Mai avea el nevoie de bani?”

Referitor la salariul pe care urmează să îl primească Mircea Lucescu, și care ar fi de 27.000 de euro lunar, plus o primă de calificare la CM 2026, în valoare de 200.000 de euro, Rică Răducanu a dorit să ne precizeze: 

„Îi dau bani frumoși, dar Mircea Lucescu a câștigat enorm din fotbal, credeți că mai avea el nevoie de bani? Vine cu mare drag să lupte pentru România, ca să ne calificăm la Mondiale. În rest, să fim sănătoși!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Gigel Frone
question 2736480 1280 jpg
Dan Capatos și sotia sa,Monica Sursa Instagram
Banner Ana Socaciu
Banner Cezar Ouatu
bruce willis masina profimedia jpg
demi moore fara riduri profimedia jpg
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net