Rică Răducanu, probleme grave de sănătate: „Medicii mi-au zis că ...”

#Exclusiv Click!

Rică Răducanu (77 de ani) trece prin momente de cumpănă din punct de vedere medical! Fostul mare portar al echipei din Giulești, ne-a mărturisit că are grave probleme cu genunchii, din cauza faptului că a făcut mulți de zile sport, până la epuizare. Așa că, doctorii, i-au indicat că cel mai bine este să ajungă pe masa de operație, cât de repede posibil, pentru a i se pune tijă la genunchi.

Rică Răducanu, fostul portar al echipei rapidiste, nu vrea să audă nici în ruptul capului de operație la genunchi! În ciuda problemelor de sănătate pe care le are, și a durerilor permanente, vedeta refuză cu vehemență să ajungă pe masa de operație, pe mâna medicilor. Însă, chiar și așa, fostul portar al echipei din Giulești nu și-a pierdut din optimism și din pofta de viață.

„Nu sunt deloc bine, tocmai ce am fost în perioada asta la spital și medicii mi-au spus că nu sunt ok deloc cu sănătatea, mai exact cu picioarele, știți și voi că mă supără de ani de zile, iar acum problemele s-au acutizat și mai mult. Am probleme mari cu cartilajele, fac injecții în continuare pentru că mă dor foarte tare. Medicii mi-au zis că vor să îmi pună o tijă în perioada următoare la ele, dar eu nu vreau să mă operez că, după o să urmeze o perioadă lungă de recuperarea, în care efectiv voi învăța să merg fix ca un copil. Nu vreau să ajung aici”, a declarat Rică Răducanu pentru Click!

Rică Răducanu, iubitor de soare!

Pentru că sezonul estival se apropie cu pași repezi, simpaticul Rică ne-a mai mărturisit că zilele următoare o să își facă bagajele și o să plece la mare pe perioada sezonului cald.

„Pe 1 iunie cred că o să plec la mare, dar să știi că nu mai este ce a fost. Nu mai pot juca un tenis cu piciorul, așa cum o făceam o dată, ba o gagică și tot așa. Acum mă duc să stau la relaxare. Am zis că dacă tot ajung la mare o să merg la Neptun și la Mangalia pentru tratament acolo poate – poate am noroc și îmi mai dă drumul la durere”, a conchis pentru Click!, Rică Răducanu pentru Click!

Click! spune

Rică Răducanu a ajuns cunoscut datorită performanțelor sale profesionale pe care le-a obținut în lumea fotbalului românesc. Acesta a jucat un deceniu la echipa Rapid, vreme în care a adunat 233 de apariții și a înscris de șapte ori! De altfel, a devenit primul portar român care a reușit un gol, toate din penalti, iar la echipa națională a strâns 61 de selecții.

De spus este și faptul că fostul mare sportiv al României are în stațiunea Neptun, o terasă de lux, unde în fiecare vară vin foarte mulți turiști vin în locație să se înfruptă din tot felul de delicatese culinare, preparate de gospodinele angajate de nea Rică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net