Rică Răducanu, chinuit de boală, dar cu zâmbetul pe buze pentru clienți! Muncește din greu pe litoral

Rică Răducanu muncește din greu, chiar dacă a trecut de multă vreme de prima tinerețe și nici starea sa de sănătate nu este una extraordinară. Rică Răducanu se află pe litoral, dar nu pentru a profita de soare și de apa caldă a mării, ci pentru a munci la afacerea familiei!

image

Familia lui Rică Răducanu deține de ani buni un restaurant în stațiunea Neptun, iar fostul fotbalist nu poate sta departe de afacere, chiar dacă starea lui de sănătate nu este una bună, fiind chinuit de gută.

Citește și: Cum l-a ajutat Laurette pe Rică Răducanu să se simtă mai bine 

Fostul fotbalist nu își bagă nasul în chestiunile administrative și financiare, după cum el însuși a dezvăluit, însă îi face deosebită plăcere să vorbească cu turiștii care îi trec pragul și să anime atmosfera ori de câte ori are ocazia. 

Rică Răducanu este de părere că faptul că familia sa nu a mărit prețurile produselor din meniu a contribuit decisiv la fidelizarea clienților. Prețurile de la terasa lui Rică Răducanu sunt unele accesibile și cu siguranță nu veți avea parte de note de plată exorbitante. 

Vezi și: Rică Răducanu, terminat după Covid-19 

Faptul că își menține programul ocupat îl ajută să nu acorde atât de multă atenție unei probleme de sănătate care îl chinuie de multă vreme: guta. Fostul fotbalist a urmat un tratament, iar la ora actuală se simte mai bine, însă durerile nu au dispărut complet. 

„Am făcut tratament, la Mangalia, pe perioada verii, am făcut și împachetări cu nămol și tot felul de terapii noi. Dar, boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata! Bine mi-a zis mie medicul Oprescu: «Doar la morga mai trece!». A zis adevărat, până la urmă”, a declarat Rică Răducanu, conform Ego.ro. 

Ce e este guta, boala de care suferă Rică Răducanu? 

Guta este o formă dureroasă de artrită caracterizată de dureri articulare foarte mari și cauzată de prezența unei cantități ridicate de acid uric în sânge și în țesuturi. În trecut era considerată boală oamenilor bogați, pentru că aceștia consumau foarte multă carne de vânat, bogată în purine.

În zilele noastre, boală afectează mai ales bărbații (în rândul segmentului de vârstă 40-50 de ani riscul este de trei-patru ori mai mare decât în cazul femeilor), fiind asociată preponderent cu regimul alimentar dezordonat al unei persoane. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net