Rocsana Marcu a dat lovitura la Londra. Se pregăteşte să vândă o vilă pentru o sumă fabuloasă

Rocsana Marcu s-a orientat bine la 41 de ani. Viața ei este din ce în ce mai fericită, după ce a luat decizia de a se muta în Anglia, alături de fetele ei. Așa că de când trăiește la Londra și după ce și-a croit drum în domeniul imobiliarelor, Rocsana Marcu duce o viață lipsită de griji.

Rocsana Marcu s-a mutat la Londra
Rocsana Marcu s-a mutat la Londra

După ce anul trecut a vândut o casă de un milion de euro și a ajuns în The Sun, jurnaliștii din Marea Britanie oferindu-i o pagină în celebrul ziar și numind-o Holly Willoughby a României, Rocsana Marcu este din nou pe cai mari! De ce? Ne-a spus chiar ea, pentru Click!

“E adevărat că voi da curând spre vânzare o casă de 2 milioane, dar mai durează să o lansez pe piață, la vânzare. În momentul de față am la vânzare niște proprietăți de câteva milioane de lire, mai precis, de vreo 5 milioane de lire!”, ne-a declarat artista care și-a găsit liniștea financiară în Marea Britanie, acolo unde este din nou studentă, tot la Facultatea de Drept.

Una dintre casele vândute de Rocsana Marcu
Una dintre casele vândute de Rocsana Marcu

Cum o surprind fetele ei de Ziua Mamei

Pentru că se apropie Ziua Mamei, pe 8 Martie, Rocsana Marcu spune că se așteaptă de la cel mai frumos cadou din partea celor două fete ale sale, Mayra (14 ani) și Indira (10 ani).

“În fiecare an plâng de 8 Martie! Plâng de fericire pentru că fetele mă surprind atât de plăcut! Îmi pregătesc cadouri, îmi scriu, îmi fac mereu o mică amintire. Ultima oară mi-au făcut o cărticică și mi-au pus poze cu noi, din anul respectiv,  și mi-au scris câte o frază sub fiecare  poză și cred că același lucru îmi vor face și anul ăsta pentru că au văzut cât de tare mi-a plăcut și le-am spus că e foarte frumos și cea mai mare bucurie pe care mi-o pot face de 8 Martie”, a mai completat Rocsana Marcu, care este o mămică dedicată pentru fetele ei, Mayra și Indira.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net