Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia alături de copii: «Vila și-a închiriat-o, ia bani frumoși pe ea!»

3 noiembrie 2020
article img
Rocsana Marcu s-a mutat la Londra din iunie

A luat o decizie majoră la cei 39 de ani ai săi, dovadă că niciodată nu este prea târziu pentru astfel de situaţii. Rocsana Marcu a hotărât să plece din ţară, aşa că, în urmă cu patru luni, şi-a luat cele două fiice şi s-a mutat în Anglia, unde o duce destul de bine, după cum povestesc apropiaţii vedetei. Vila pe care o deţine în Pipera şi-a închiriat-o. 

Ai spune că pentru o mamă singură cu doi copii, să faci o astfel de schimbare, la vârsta de aproape 40 de ani, este o adevărată nebunie! Iată că Rocsana Marcu nu a gândit aşa, ba a dat dovadă de curaj atunci când în iulie a luat decizia să plece din ţară. Deşi avea o vilă spaţioasă, cu tot ce îi trebuie, într-o zonă foarte bună, Pipera, blondina a pus în balanţă şi a ales varianta de a părăsi pentru o perioadă ţara natală. A ales Anglia pentru că mai fusese acolo, are prieteni şi are mai multe oportunităţi de joburi, aşa că nu i-a fost teamă. A fost un pic mai delicată situaţia ei pentru că nu este singură, ci are două fiice mari, la şcoală, aşa că trebuia să ia o hotărâre comună, iar cea mai bună a fost aceea de a pleca toate.  

article img
Cele două fete, Indira (7 ani) și Mayra (12 ani) merg la școală acolo

A închiriat vila din Pipera 

Aşadar, de mai bine de patru luni, mai precis de la finalul lui iulie, Rocsana Marcu şi fiicele sale, Indira (7 ani) şi Mayra (12 ani) au zburat cu destinaţia Anglia. Mai precis, Londra, unde şi-au găsit o locuinţă frumoasă şi şcoală pentru fete. “Rocsana a făcut cea mai bună alegere de până acum. A ales să plece din ţară. S-a stabilit în Londra unde îi este foarte bine şi dacă va fi aşa mereu, cred că mutarea va fi definitivă. În ţară vine doar ca să îşi vadă casa. Vila şi-a închiriat-o, ia bani frumoşi de pe ea. Iar cu aceştia îşi achită chiria în Anglia. Chiar este fericită şi mă bucur mult pentru ea”, a spus pentru Click! o prietenă bună a Rocsanei. Vedeta a fost prezentatoarea emisiunii ”Star Matinal” şi ”Agenţia VIP” de la Antena Stars, însă după ce i s-a încheiat contractul, aceasta nu şi-a mai găsit de lucru în televiziune. A cântat o perioadă pe litoral, dar când a venit pandemia şi resursele financiare nu au mai fost îndeajuns pentru a se descurca, a decis să plece şi să îşi facă un rost într-o altă ţară, unde posibilităţile sunt mult mai mari.