Romică Țociu e pe cai mari! Îi merge bine pe plan profesional: „Când sunt eu bine, e bine toată familia! Toată lumea se bucură!"

#Exclusiv Click!

Romică Țociu (62 de ani) traversează o perioadă plină și benefică din punct de vedere profesional. Îndrăgitul actor este implicat în proiecte frumoase care îl țin foarte ocupat: „Te cunosc de undeva", acolo unde face echipă bună cu Paula Chirilă, filmează pentru serialul "Bravo, tată!", tot de la Antena 1 și lista continuă cu nenumărate angajamente profesionale. Cum face față programului încărcat și cât de bine îl înțelege soția sa, Nicoleta, Romică Țociu, ne-a povestit pentru Click!

Faceți echipă cu Paula Chirilă la „Te cunosc de undeva”!

Echipa cu Paula Chirilă este desăvârșită. De fapt, e prima oară când cântăm împreună, noi am mai avut schech-uri împreună, pentru că am mai fost la foarte multe emisiuni, și la iUmor și la Splash-ul de vară. Am avut bucuria de a avea partitura ei lângă mine, ne înțelegem extraordinar. Paula este o actriță desăvârșită, dar și o colegă pe măsură!

Deci faceți un duo perfect! 

Facem un duo perfect, pentru că știm să ne acordăm munca în cuplu. Munca în cuplu nu este ușoară, trebuie să te uiți și la partenerul tău și să vezi dacă e bine, dacă are o zi bună, dacă nu, trebuie să i-o faci tu! Eu știu lucrul ăsta pentru că am o experiență de 35 de ani în domeniul ăsta, împreună cu Cornel Palade. Anul ăsta facem 35 de ani de când suntem împreună!

Merge treaba împreună cu Cornel Palade?

Merge treaba împreună, este ok! Avem evenimente, am proiecte bune, în afară de "Te cunosc de undeva", sunt și la "Bravo, tată" și traversez o perioadă bună din viața mea!

Ați spus că și soția  este fericită pentru că dumneavoastră sunteți bine din punct de vedere profesional!

Da, păi când sunt eu bine, e bine toată familia!  Toată lumea se bucură! Și pisica pentru că trece de la mâncare uscată la umedă! (râde)

Cum este relația cu soția după atâta timp?

După 29 de ani e o relație extraordinară! Ne bucurăm de fiecare zi, ne bucurăm de copii, mă bucur de Daria, e anul II la facultate, ne bucurăm de nepoți. Cei de la "Bravo, tată!" s-au și gândit, dându-mi rolul ăsta de bunic și de îndrăgostit în același timp, bine, la mine rolul ăsta cade foarte bine pentru că eu  sunt un îndrăgostit permanent. Și de meserie și de lucrurile frumoase!

Cum este Romică Țociu ca bunic?

Ca bunic, eu nu am crezut că asta e o meserie pe care am descoperit-o acum, e altceva decât a fi tată, deoarece copiii vin deja pregătiți la bucuria întâlnirii cu mine. Când erau Cătălin și Daria mici trebuia să ai grijă de ei, dă-le să mănânce, etc..., bucuria era pe jumate, așa că ăștia vin pregătiți, mâncați, băuți, îmbrăcați, eu nu fac altceva decât să mă bucur de ei și ei să se bucure de mine!

Lipsiți mult de acasă, nu?

În ultima perioadă nu prea ajung chiar deloc!

Connect-R  îl admiră pe Romică Țociu

Și soția ce zice?

Nu mai... E asumată, de atât timp! Totul e asumat!

Ce mai pregătiți pentru perioada următoare?

Pentru perioada următoare mai avem niște proiecte despre care nu pot să vorbesc acum, dar la momentul potrivit o voi face. 

Cum vă place să vă caracterizați acum?

Acum sunt în formă maximă, mă simt extraodinar, am lângă mine o gașcă de tineri la "Te cunosc de undeva" care mă încarcă zilnic și eu îi încarc pe ei, se miră chiar câteodată de cât de efervescent și de prezent sunt și chiar Connect-R, dacă o să-l întrebi, mi-a zis, „Dacă îmi doresc ceva în viața asta, la 62 de ani vreau să fiu ca tine!".

Foarte tare! Deci Romică Țociu este senzațional!

E bombă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net