Drama Roxanei Blagu, ex-Trident! „Sunt o străină pentru fiica mea”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În sufletul Roxanei Blagu (37 de ani), fosta componentă de la trupa Trident, este o furtună! Asta din cauză că de nouă ani își vede fiica doar de la distanță. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit prin ce dramă extraordinară trece.

Roxana Blagu are o fiică, Oana, în vârstă de 14 ani. După despărțirea de tatăl fetei, în urma procesului, Oana a rămas în grija acestuia, iar de atunci (de nouă ani – n.r) Roxana nu a mai putut să își vadă fiica.

Pentru că sufletul de mamă și dorul de fiica sa nu o lasă să pună liniștită capul pe pernă, Roxana Blagu a încercat de multe ori să comunice cu ea, însă aceasta a refuzat-o .

„O văd din pozele primite de la străini”

„Pe fetița mea o văd de la distanță și din păcate nu avem nici un fel de contact. Ea consideră că sunt o persoană rea pentru că o caut. Sunt o străină, ea mă cunoaște doar din ceea ce i s-a spus despre mine, nimic mai mult. O mai văd din pozele primite de la străini sau merg în locuri publice, pe unde aflu că este ea și o privesc în tăcere de la distanță. Dacă mă apropii sau mă vede îmi spune să plec”, a declarat Roxana Blagu pentru Click!

Roxana Blagu, în afaceri

După ce a renunțat la cariera muzicală, Roxana Blagu a ales să își deschidă un atelier de croitorie și să își refacă viața alături de Andrei Badiu, cu care are și un băiețel pe nume Sasha.

„Vara aceasta muncim, ne petrecem timp cu Sasha și urmează să plecăm în vacante în familie. Nu uit nici de muncă, am în continuare atelierul meu și îmi place foarte mult ceea ce fac. Asta mi-am dorit de mică și cred că sunt o norocoasă că pot face ceea ce îmi place”, a conchis pentru Click! Roxana Blagu.

Click! spune

Roxana Blagu a format trupa Trident împreună cu Andreia Sibechi și Loredana Poghircă. Grupul a funcționat între anii 2004-2006, perioadă în care a susținut peste 300 de concerte și a lansat un singur album. Chiar dacă mai păstrează legătura și azi, cele trei nu s-au gândit să revină în muzică în formația cu care s-au lansat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net