Cum sărbătoresc vedetele Paștele? Cine pleacă în destinații exotice și cine rămâne acasă: „Nu știu ce să fac”

#Exclusiv Click!

Destinații exotice sau mai degrabă Sărbători tihnite în sânul familiei?! Vedetele se împart în două tabere de Paște! Unii aleg să stea acasă, să meargă la biserică în noaptea de Înviere și, eventual, să dea o fugă pe la rude.  Alții însă, uită de tradițiile creștinești și pleacă să călătorească să-și încarce bateriile peste mări și țări.

banner vedete paste png

Paștele este o sărbătoare de profundă însemnătate pentru toții românii. Unii aleg să stea acasă cu familia și prietenii și să se bucure de slujba de Înviere în tihnă, dar și de bucatele tradiționale de pe masa de Paște: miel, ouă, drob, pască sau cozonac. Alții însă, și-au luat deja bilete pentru destinații exotice.

Alin Gălățescu își duce fetița la bunici

Designerul Alin Gălățescu face Paștele cu fosta soție și fiica Sursa: Click!
Designerul Alin Gălățescu face Paștele cu fosta soție și fiica Sursa: Click!

Stilistul Alin Gălățescu respspcătă tradiția și în acest an. Chiar dacă a divorțat de Simona Semen, cei doi petrec Sărbătorile Pascale tot împreună. Își duc fetița la bunici, la Iași.

Ca întotdeauna de Paște și de Crăciun merg cu cea mică și cu mama ei Simona Semen la bunici, la Iași. Ei au o casă superbă acolo, cu verdeață. Ca atare petrecem Sărbătorile împreună și așa facem de când s-a născut cea mică. Am rămas în relații extraordinar de bune cu Simona”, ne-a declarat stilistul.

Dana Săvuică dă o fugă la mare cu noii sâni!

Dana Săvuică merge pe Litoral, la Mamaia  Sursa: Click!
Dana Săvuică merge pe Litoral, la Mamaia Sursa: Click!

Ca niciodată, Dana Săvuică nu și-a făcut planuri prea mari anul acesta de Paște. Cert este că nu mai pleacîăîn vreo vacanță exotică așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, când rar a mai dat pe acasă.

Fostul manechin se află în recuperare după ce a suferit, recent, o operație de reducție și micșorare a sânilor.

Nu știu ce fac de Paște, habar n-am. Nu am în plan vreo vacanță. În afara faptului că voi sta acasă cu familia, poate mergem pe la mare”, ne-a spus Dana.

Sensy: „Plec cu socrii, la munte!”

Sensy petrece cu socrii Sursa: Instagram
Sensy petrece cu socrii Sursa: Instagram

Bloggerița Sensy tocmai ce a intrat în rândul femeilor măritate, așa că dacă tot s-a așezat la casa ei va face Paștele cu toată familia, adică părinții dar și cu socrii, cu care se înțelege de minune.

De Paște, fac ca în fiecare an în familie. Îi luăm și pe ai lui, și pe ai mei, și mergem undeva la munte toți șase și mâncăm și cam atât . Soacra mea e cea mai tare, e ca și mama mea”, ne-a dezvăluit Sensy.

Pavel Bartoș: „Știți termenul de sărbători liniștite?”

Pavel Bartoș vrea să facă Paștele în familie, cu soția Sursa: Instagram
Pavel Bartoș vrea să facă Paștele în familie, cu soția Sursa: Instagram

Actorul Pavel Bartoș a avut o perioadă foarte aglomerată primăvara aceasta. A stat mai mult pe drumuri prin toată șara cu lansarea noului film Ramon, peliculă pe care a și regizat-o și care a fost un succes de box office.

Ce facem de Paște? Păi, stăm acasă! Știți termenul de sărbători liniștite? Asta va fi! Stăm acasă pentru că am avut o perioadă foarte aglomerată cu Ramon, cu turneul de distribuție, așa că acuma stăm acasă și ne bucurăm”, ne-a mărturisit simpaticul actor.

Nasrin Ameri: „Profit acum cât mai pot, până vine copilul!”

Nasrin vrea să se relaxeze înainte de nașterea bebelușului Sursa: Click!
Nasrin vrea să se relaxeze înainte de nașterea bebelușului Sursa: Click!

Graviduța Nasrin Ameri va face ultima ei ieșire de Paște, înainte să aducă pe lume primul ei copil. Fina lui Crisit Borcea va deveni mămica unui băiețel la începutul lunii iunie.

De Paște, o să stăm în familie ca de fiecare dată, dar vreau neapărat să dăm și o fugă pe undeva să mă relaxez totuși. Vreau să plecăm pe undeva, pe la munte. Toată lumea îmi spune ce mă așteaptă. Toți zic: «profită acum cât mai poți că după aceea se îngroașă gluma când vine copilul și nu mai pleci nicăieri»”, ne-a spus bruneta.

Alessia: „Nu pot să diger sărbătorile fără fiul meu”

Alessia nu suportă să stea despărțită de fiul ei,  Alvin Sursa: Facebook
Alessia nu suportă să stea despărțită de fiul ei, Alvin Sursa: Facebook

Pentru cântăreața Alessia sărbătorile sunt puțin triste, și asta pentru că fiul ei, Alvin, va merge anul acesta la tatăl lui.

Nu știu cum să mă organizez! Mă adaptez foarte greu la viața fără Alvin și de Paște anul acesta este la tatăl lui și nu am cum să diger încă un plan fără el, care să nu-l includă. Nu prea știu să-mi trăiesc viața fără el. Asta nu e lucru chiar așa bun”, ne-a dezvăluit solista.

Roxana Blagu e indecisă: „Ori la socrii, ori la părinți!”

Roxana Blagu merge la părinți de Paște, la Craiova Sursa: Click!
Roxana Blagu merge la părinți de Paște, la Craiova Sursa: Click!

Roxana Blagu, fosta solistă a trupei Trident, are mai multe opțiuni de Paște. Cel mai probabil însă va alege varianta Craiova, adică va merge acasă la părinți, unde nu va rata celebrul târg de Iepuraș.

Avem două variante, de fapt trei: ori mergem la socrii, ori la părinții mei, ori mergem la mare. Eu tind spre părinții mei, la Craiova. N-am mai fost de mult la ei, plus că este un oraș foarte frumos, mai ales acum de Paște se organizează și un târg frumos. Nu am cum să lipsesc mai ales în orașul natal”, ne-a măturisit Roxana.

Gimnasta Monica Roșu: „Sărbătoresc de două ori”

Monica Roșu, sărbători la dublu, alături de logodnicul ei, Vlad Sursa: Facebook
Monica Roșu, sărbători la dublu, alături de logodnicul ei, Vlad Sursa: Facebook

Gimnasta Monica Roșu sărbătorește Paștele în fiecare an de două ori, căci ea este de relgie catolică, iar iubitul e ortodox.

Facem acasă, cu familia. Vizităm mai întâi părinții mei, apoi părinții soțului. Eu sunt din Bacău, așa că mergem prima dată la mama acasă că eu sunt catolică. Apoi, mergem și la părinții lui. Sunt norooasă că sărbătoresc în fiecare an de două ori. Mă bucur de două ori de ouă roșii, de cozonac, de sărbătoare în sine”, ne-a dezvăluit fosta campioană.

Carmen Brumă: „Nu plecăm din țară”

Carmen Brumă și Mircea Badea stau acasă de Paște Sursa: Instagram
Carmen Brumă și Mircea Badea stau acasă de Paște Sursa: Instagram

Carmen Brumă și Mircea Badea stau și ei în București de Paște.

Probabil că Paștele îl vom face pe aici pe aproape, prin împrejurimi. Nu vom pleca cu singuranță din țară. Vom fi ori acasă, ori undeva în apropierea Bucureștiului cu niște prieteni. La slujbă nu știu dacă vom ajunge, nu e tradiție să mergem în fiecare an. Depinde de ce stare avem” , ne-a mărturisit vedeta.

Cătălin Botezatu, pe insulă în Spania

 Cătălin Botezatu stă numai prin vacanțe Sursa: Click!
Cătălin Botezatu stă numai prin vacanțe Sursa: Click!

În schimb, pe Cătălin Botezatu nu e chip să-l prindă nici Paștele pe acasă. Designerul, care a stat plecat tot anul, și-a ales ca destinație o insulă exotică din Spania.

O să fiu plecat în Spania, într-o insulă frumoasă.Vă salut de acolo! Paște fercit!”, ne-a spus Botezatu, la ultima lui prezentare de modă de la București.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net