Roxana Ciuhulescu, Crăciun vienez cu familia: „Mai bine mă gătesc decât să gătesc”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu și-a luat copiii și soțul și au plecat să petreacă Crăciunul la Viena, în Austria. Cu cine au dat nas în nas acolo?!

Roxana Ciuhulescu are parte, anul acesta, de un Crăciun vienez. Vedeta a plecat împreună cu toată familia în Capitala Austriei, unde petrec Sărbătorile împreună cu rudele, venite tocmai din Italia. 

„Anul acesta avem parte de un Crăciun vienez. Suntem toată familia la Viena în aceste zile. Ne-am întâlnit acolo cu fratele și cumnata mea, veniți tocmai din Italia. 

Am decis să mergem cu toții să facem Crăciunul la Viena, cu tot cu copii. Este distracție maximă. Nu am vrut să mergem la ski pentru că fiica mea nu este încă refăcută după operația de scolioză”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!

Ce face Roxana Ciuhulescu de Revelion? 

Roxana preferă să plece de Sărbători de acasă pentru simplu motiv că nu-i place deloc să gătească. Tocmai de aceea de Revelion a rezervat o masă la un restaurant de fițe din oraș. 

„Eu recunosc faptul că urăsc să gătesc. Eu am o vorbă: mai bine mă gatesc decât să gătesc. Noroc cu buni că face niște sarmale de te lingi pe degete. 

De Revelion vom sta în București și vom petrece probabil la un restaurant din centrul Capitalei”, a mai spus Roxana, pentru Click!

Viața Roxanei Ciuhulescu s-a schimbat radical de când l-a cunoscut pe actualul său soț, Silviu Bulugioiu, cu care s-a căsătorit civil în luna martie 2018. Cei doi au împreună un băiețel, pe Cezar, născut chiar de ziua soțului Roxanei, pe 12 iulie 2018. 

Roxana mai are și o fiică, Ana Cleopatra, care va împlini 16 ani în luna februarie a anului viitor și care este rezultată din mariajul cu milionarul Mihai Ivănescu. 

Cum se simte fiica Roxanei după operația de scolioză severă?

Ana Cleopatra (15 ani), fiica Roxanei Ciuhulescu și a milionarului Mihai Ivănescu, a fost operată, recent, de scolioză severă. Acum, tânăra face zilnic recuperare. 

„Doamne ajută, acum Ana se simte foarte bine după operație. Am avut foarte mult de tras! Nu a fost deloc ușor!

Este recuperată acum în proporție de 90 la sută. Va trebui, însă, să facă kinetoterapie timp de un an de zile de acum încolo, până să-și revină total”, a mai mărturisit vedeta, în exclusivitate pentru Click!

Ana Cleopatra (15 ani) este fiica Roxanei Ciuhulescu și a lui Mihai Ivanescu, afaceristul – milionar, cu care vedeta a fost căsătorită timp de zece ani și de care a divorțat în urmă cu șase ani. Roxana a dezvăluit, recent, că afaceristul nu și-a vizitat fiica la spital și nici nu a contribuit cu bani pentru intervenția chirugicală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net