Rudele Denisei Răducu rup tăcerea după 7 ani de la moartea ei despre cauza decesului: „I-a spus că acea substanță nu avea ce să caute în corpul ei”

Au trecut mai bine de șapte ani de la decesul Denisei Răducu, alias Denisa Manelista, iar noi detalii ies abia acum la iveală. Ce substanță au găsit medicii în corpul acesteia, aflați din rândurile de mai jos. 

Denisa Răducu / foto: arhiva Click!
Denisa Răducu / foto: arhiva Click!

Denisa Răducu s-a stins din viață la o vârstă fragedă, de doar 27 de ani. Fanii nu au uitat-o niciodată, iar melodiile ei încă răsună la petreceri, și mulți au rămas șocați să afle de curând faptul că ar exista anumite semne de întrebare legate de adevăratul motiv al decesului. 

„Sunt multe lucruri despre Denisa”

Denisa Răducu a suferit de carcinomul hepatocelular, un cancer la ficat extrem de agresiv, care i-ar fi provocat și decesul. Cu toate acestea, rudele regretatei cântărețe mărturisesc că nu cred acest lucru. 

Recent, o rudă a regretatei Denisa Manelista a declarat pentru fanatik.ro faptul că medicii i-au descoperit acesteia o substanță anume în organism, care nu ar fi avut ce căuta acolo. 

„Sunt multe lucruri despre Denisa care nu se știu nici acum, pentru că toate au legătură cu familia noastră. Orice s-ar spune, din orice parte, vor fi rude care se vor supăra. Și așa sunt probleme între noi…dar eu cred că cei care au iubit-o merită să știe mai mult (…) Nimeni nu și-a dat seama cât de gravă este situația decât atunci când era prea târziu. Ceva nu se potrivea. Marele șoc a fost când Denisa a mers la Viena, iar medicul i-a scos rezultatele și i-a încercuit o substanță. I-a spus că acea substanță nu avea ce să caute în corpul ei, pentru că nu face parte din organismul uman. Și vorbim de o clinică unde au fost tratați șefi de stat, nu cred că își permiteau să spună prostii”, a spus o rudă a regretatei artiste pentru Fanatik.ro. 

Ce secrete ascunde familia manelistei 

Aceeași rudă a mai declarat faptul că moartea Denisei Răducu nu va fi elucidată niciodată cu adevărat. De asemenea, persoana respectivă a menționat că manelista nu mai avea niciun ban în conturi atunci când a decedat. 

„Când a murit, ea nu mai avea niciun ban în conturi. Sunt multe secrete în familia noastră, nu cred că adevărul despre moartea Denisei se va afla vreodată”, a mai continuat ruda Denisei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
raluca badulescu png
sali levent & iubitaB jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (17) jpg
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net