7 ani fără Denisa Răducu Manelista! Tatălui ei i-au secat lacrimile: „I-aș fi dat și ficatul meu, ca să-i salvez viața prințesei mele”. De ce nu face parastas împreună cu fosta soție?

#Exclusiv Click!

Denisa Răducu Manelista a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani, în urma unor grave afecțiuni la ficat. La 7 ani de la trecerea ei în neființă, tatăl regretatei soliste ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre pregătirile pentru parastas, dar și despre încercarea lui disperată, la acea vreme, de a-i salva viața.

Nu a făcut pace cu fosta soție: „Fiecare cu parastasul lui!”

Emilian Răducu, tatăl Denisei Manelista, se pregătește, cu durere în suflet, de parastasul de 7 ani al artistei, la care însă nu va fi prezentă și fosta lui soție, Geta:

„Eu fac parastasul sâmbăta viitoare, iar fosta soție îl face sâmbata asta, adică peste 2 zile. Fiecare e cu parastasul lui, așa a hotărât, e decizia fostei soții, ca să evităm anumite discuții, la cimitir. Nu am rămas în relații bune, după divorț, deși eu n-am nimic cu ea. Cealaltă fiică nu va putea veni din Spania, are treabă cu serviciul, acolo e la patron, el îi face programul, nu este după ea. Dar, când va ajunge în țară, va merge la cimitir. La noi, în zona asta, parastasul de 7 ani nu este cel mai mare și nici ultimul, ci la 9 ani, atunci trebuie să îi dăm de pomană și haine”, spune Emilian Răducu, exclusiv pentru Click!

„În loc să îi fac nuntă, îi fac parastasul de 7 ani”

Emilian Răducu va organiza parastasul de 7 ani al fiicei, chiar în casa lui, în care, de altfel, a copilărit Denisa Manelista. În memoria ei, pereții sufrageriei au fost tapetați cu fotografiile artistei:

„Pentru că este foarte cald, în această perioadă, o să văd ce mâncare voi pune pe masă. Fac aici, acasă, așa e tradiția, nu la local, vor veni vreo 15 persoane. Nu am cum să gătesc, am rugat însă o firmă să prepare ceva ușor și proaspăt. Este un moment tare dureros, în loc să îi fac nuntă, îi fac parastas de 7 ani”.

„Avea bani să se salveze, dar n-a mai avut zile!”

Emilian Răducu a dat timpul înapoi și și-a amintit cu mâhnire de perioada în care s-a zbătut să-i salveze viața fiicei:

„În ultimele ei zile de viață, aveam cu Denisa discuții referitoare la problemele de sănătate. Noi îi ziceam că nu este atât de grav, o mai încurajam, deși medicii ne-au spus că nu au cum s-o ajute. Ea, însă, sărăcuța, tot căuta pe internet să vadă ce e cu diagnosticul acesta, să găsească pe cineva care s-o vindece. Avea bani să se salveze, dar n-a mai avut zile! Am ajuns cu Denisa pe la cei mai buni medici, cei mai mari, toți spuneau că vor încerca, dar nimeni nu a zis că o va vindeca. La clinica din Austria, unde am fost, unul dintre cei mai buni medici s-a întâmplat să fie român, dar nici el n-a mai putut face nimic”, ne-a mai mărturisit el, pentru Click!

Ce lucruri i-a pus în sicriu, pe ultimul drum

Părintele îndurerat era capabil de orice sacrificiu ca să-și scoată fiica din ghearele morții:

„Noi am încercat orice. Nu se putea face un transplant, pentru că nu numai ficatul îi era afectat, boala a fost de așa natură încât avea și alte probleme, și la alte organe, era grav. Dacă era de transplant, i-aș fi dat ficatul meu, ca să-i salvez viața prințesei mele. Îi dădeam o parte din el, că se regenerează, trăiam amândoi. Pe ultimul drum, în sicriu, lângă ea, i-am pus mai multe lucruri, la care ținea, un inel, o cruciuliță, o pereche de cercei, farduri, toate i le-am așezat într-o gentuță”, ni s-a mai confesat Emilian Răducu, exclusiv pentru Click! 

Iar referitor la procesul cu fostul impresar al Denisei Răducu, pentru drepturile de difuzare, Emilian Răducu susține că încă stagnează:

„Nu avem noutăți, am plătit până acum cu acest proces peste 6.000 de euro, o grămadă de bani!”, ni s-a mai confesat tatăl Denisei, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net