Tatăl Denisei Răducu a plătit o avere să refacă crucea de la mormântul regretatei artiste, după ce a ars aproape tot: „Sticla vitrinei s-a topit”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Moartea Denisei Răducu a îndoliat inimile celor de acasă, și ori de câte ori au ocazia, apropiații și fanii cântăreței îi vizitează mormântul. Din păcate, recent, pare că o situație neplăcută s-ar fi petrecut: mormântul manelistei ar fi luat foc. 

Mormântul Denisei Răducu / foto: Arhiva Click!
Mormântul Denisei Răducu / foto: Arhiva Click!

Pe social media a devenit virală postarea unui internaut care prezintă un mormânt în flăcări, cu mențiunea că este al regretatei cântărețe de manele. Fanii s-au arătat revoltați de toată această situație. 

A ars mormântul Denisei Răducu

Denisa Răducu s-a stins din viață acum 7 ani, din cauza unor probleme grave de sănătate. Cu un viitor în față și planuri mari, pentru artistă totul s-a terminat mult mai devreme. Cu toate că a trecut mult timp de la trecerea sa în neființă, fanii încă nu au uitat-o. 

Recent, aceștia au fost luați prin surprindere de o filmare în care ar apărea mormântul regretatei cântărețe în flăcări. 

„Mormântul Denisei Răducu în flăcări, ăsta sigur e un semnal de la regretată” - a scris internautul în dreptul filmării cu pricina. 

Părerile au fost împărțite, mulți fiind de părere că acest incident s-ar fi petrecut din cauza lumânărilor lăsate nesupravegheate. 

„De la lumânări lăsate nesupravegheate. Păcat. Dar cine filmează de ce nu stinge focul mai degrabă?”; 

„Ferească Dumnezeu! Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște sufletească”;

„Dacă lăsați lumânările nesupravegheate, este neglijență, nu este nici un semn” - au fost doar o parte din părerile oamenilor. 

„Sticla vitrinei s-a topit”

Emilian Răducu, tatăl regretatei artiste de muzică de petrecere, ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre incendiul care a distrus mormântul Denisei, în urmă cu cinci ani: „A ars mormântul Denisei, dar, nu recent, cum zice lumea pe Internet, ci acum vreo 5 ani de zile. A ars ca o torță, din cauza neglijenței celor care au venit la cimitir. Nu știu cum au pus lumânările, probabil a bătut vântul, s-au rostogolit și s-au aprins niște coronițe artificiale, din hârtie și din pânză. S-a spart rău până și crucea din marmură, au sărit bucăți din ea, din cauza incendiului. Și vitrinele cu jucării și cu fotografiile ei s-au făcut scrum, sticla vitrinei s-a topit pur și simplu. Au sărit atunci oamenii din cimitirul aflat în curtea bisericii, au stins focul cu găleți cu apă. Nu știu dacă a fost blestem, nu prea cred că e vreun semn rău, e vorba despre neatenție și despre neglijență. Am făcut altă cruce, am plătit 10.000 de lei, ca să refacem mormântul. De atunci, mai mereu sunt pe la cimitir, când văd că vine lumea la mormânt mă duc repede, în urma lor, ca să nu ia iar foc. De când cu incendiul acela, care tare ne-a întristat, supraveghez cavoul".

Emilian Răducu: „ Avea bani să se salveze, dar n-a mai avut zile!”

Denisa Răducu a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani, din cauza problemelor la ficat. După 7 ani de la moartea cântăreței, tatăl său a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre încercarea tuturor de a-i salva viața. 

„În ultimele ei zile de viață, aveam cu Denisa discuții referitoare la problemele de sănătate. Noi îi ziceam că nu este atât de grav, o mai încurajam, deși medicii ne-au spus că nu au cum s-o ajute. Ea, însă, sărăcuța, tot căuta pe internet să vadă ce e cu diagnosticul acesta, să găsească pe cineva care s-o vindece. Avea bani să se salveze, dar n-a mai avut zile! Am ajuns cu Denisa pe la cei mai buni medici, cei mai mari, toți spuneau că vor încerca, dar nimeni nu a zis că o va vindeca. La clinica din Austria, unde am fost, unul dintre cei mai buni medici s-a întâmplat să fie român, dar nici el n-a mai putut face nimic”, ne-a mai mărturisit el, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net