Cum arată în prezent mormântul Denisei Răducu. Fanii, înfuriați de un detaliu: „Când a murit toți o plângeau”

Moartea Denisei Răducu, una dintre cele mai iubite cântărețe de manele din România, a lăsat urme adânci în sufletele celor care au iubit-o. Cu toate acestea, cele mai recente imagini de la mormântul acesteia au creat revoltă în rândul fanilor. Detaliul care a ieșit în evidență și care i-a revoltat atât de tare. 

Denisa Răducu s-a stins din viață în urmă cu 7 ani
Denisa Răducu s-a stins din viață în urmă cu 7 ani

În urmă cu 7 ani, Denisa Răducu părăsea această lume din cauza unei boli necruțătoare căreia i-a ținut piept luni de zile. Chiar dacă timpul a trecut, ea rămâne vie în memoria celor care au îndrăgit-o atât pe ea, cât și melodiile ei. Deseori, mormântul regretatei artiste este vizitat nu doar de apropiați, ci și de fani, care nu ezită să îi aducă o floare. 

Ce schimbări au observat internauții la mormântul Denisei 

Cu toate că locul de veci al iubitei cântărețe era constant îngrijit de către mama sa, pe TikTok a devenit viral un clip video în care se poate observa faptul că la mormântul Denisei nu era aprinsă nicio lumânare. 

Imaginile i-au împărțit pe fani în două tabere: cei care i-au criticat pe apropiați, pe motiv că au uitat-o pe Denisa, și cei care au încercat să găsească un motiv pentru care s-a ajuns în această situație. 

„Când a murit toți o plângeau, acum au uitat-o…”, „Mama ei spune că merge zilnic la ea. Cum nu are lumânare?!”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din online.

Familia Denisei Răducu avea grijă constant ca la mormântul ei să fie aprinse lumânări, mai ales că unele rude de-ale sale se află aproape de cimitir. Cu toate acestea, alți fani susțin faptul că mama artistei nu a mai putut vizita locul de veci al fiicei sale din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut, și din cauza cărora a fost internată. 

Mormântul Denisei Răducu / foto: Social media
Mormântul Denisei Răducu / foto: Social media

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net