S-a aflat marele secret al Corneliei, cea mai bătrână dansatoare de manele. Poartă meșe sau este părul ei natural?

Cornelia, este una dintre cele mai populare și longevive dansatoare din România. S-a făcut remarcată din tinerețe, pe vremea când apărea în toate videoclipurile maneliștilor, însă multe aspecte legate de ea au rămas într-un con de umbră. De exemplu, mulți au fost curioși să afle dacă poartă meșe.

Cornelia Dansatoarea poartă meșe
Cornelia Dansatoarea poartă meșe

Cornelia poartă meșe

Cornelia dansatoarea s-a remarcat atât prin talentul ei, cât și prin aspectul fizic. Unul dintre lucrurile care ies în evidență atunci când își face apariția este părul ei. De aceea, foarte multă lume s-a întrebat dacă aceasta poartă sau nu meșe. Ei bine, se pare că părul creț, lung și des al Corneliei nu este, de fapt, natural, ci chiar poartă meșe.

Un alt aspect care a stârnit multe discuții în rândul celor care o cunosc este legat de genele sale. Ei bine, adevărul e că nu sunt false, așa cum s-a speculat, ci sunt cât se poate de naturale. Cornelia a dezvăluit în trecut, trucul la care apelează pentru ca genele ei să arate lungi, ca și cum ar fi false.

„Eu eram balerină la ansamblul Rapsodia română. Am mers într-un turneu în Moscova. Acolo am văzut o balerină rusoaică şi am întrebat-o cum şi le face. Există un rimel rusesc compact, nu este lichid. Acelaşi rimel îl folosesc de ani de zile. Îmi ia cam jumătate de oră”, a dezvăluit Cornelia la Antena Stars.

Cornelia dansatoarea, alături de Adrian Minune / Foto: Facebook
Cornelia dansatoarea, alături de Adrian Minune / Foto: Facebook

De asemenea, celebra dansatoare a maneliștilor a mai dezvăluit și cum se menține în formă la cei 56 de ani. Se pare că singurul ei secret este dansul.

„Singurul meu secret este meseria pe care o fac, dansul. Eu de foarte mulţi ani dansez. Am terminat o şcoală populară de artă. Am avut şi eu timp anul acesta. Am fost de două ori la un centru spa. Eu nu fac masaje. M-a impresionat spirulina aceea vie care e singura din Europa”, a mai spus ea în urmă cu ceva timp.

Cea mai bătrână dansatoare de manele / Foto: facebook
Cea mai bătrână dansatoare de manele / Foto: facebook

Dansează de mic copil

Pasiunea ei pentru dans a descoperit-o în copilărie, iar tatăl ei a fost cel care a susținut-o, chiar dacă mama ei și-a dorit o altă carieră pentru ea.

„Dansez de când eram micuță. Tatăl meu a dansat și el în tinerețe. Apoi a avut o altă meserie. Când aveam trei ani, mă învăța primii pași de dans. M-a dus la balet. Apoi, când am crescut mai mare, mama a vrut să mă fac asistentă, la fel ca ea, dar mie nu îmi plăcea, pentru că îmi era foarte frică de sânge, de ace… Am terminat Școala Populară de Artă, cu media zece, am o diplomă de maestru coregraf în dans popular.

Mama, la un moment dat, nu mă mai lăsa să merg să dansez. Ca să o împac, am făcut liceul economic 4, cofetar-bucătar. Tot cu media zece am luat diploma de maestru bucătar-cofetar și apoi diploma de coregraf. Am dat concurs la Ansamblul Rapsodia Română, unde am fost vreo 30 de fete. Din 30, am luat două”, a mărturisit Cornelia, precizând că a fost ajutată de soția lui Gheorghe Turda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Elena Merisoreanu
amelia gray gettyimages jpg
CRISTEA jpg
Banner Alain Delon
Banner Andreea Popescu
Banner diandra de la insula iubirii
Banner Paris
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net