S-a măritat fosta lui Guță! Mădălina a îmbrăcat rochia de mireasă: cine este soțul ei

Mădălina Dumitriu, alias Beyonce de România, femeia care a fost iubita manelistului Nicolae Guță, și-a refăcut viața sentimentală în brațele altui bărbat. Recent, Mădălina Dumitriu și alesul inimii sale au făcut cununia civilă. 

Mădălina Dumitru / foto: Social media
Mădălina Dumitru / foto: Social media

Nicolae Guță și Mădălina Dumitriu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Iubirea lor a fost cu scântei, cu toate că au devenit părinții unei fetițe - Anais. Au trecut mai bine de 10 ani de când aceștia nu mai sunt un cuplu. 

Mădălina Dumitriu a strălucit în ziua nunții 

Pe conturile sale de social media, Beyonce de România a postat imagini de la cununia civilă. Mulți fani au rămas șocați să vadă că fosta lui Guță și-a refăcut viața în brațele altui bărbat. De asemenea, la nuntă a participa și micuța Anais, care pare a se înțelege destul de bine cu soțul mamei sale, așa cum se poate observa și din imaginile din social media.

Beyonce de România alături de soțul ei și de Anais / sursă foto: Instagram
Beyonce de România alături de soțul ei și de Anais / sursă foto: Instagram

Nicolae Guță și Mădălina Dumitriu, la cuțite chiar și după despărțire 

După ce au decis să se despartă, Anais a rămas în grija mamei sale. La acea vreme, Nicolae Guță s-ar fi îndrăgostit de o altă femeie, ceea ce nu i-a permis să se implice foarte mult în creșterea fiicei sale. Declara, în schimb, că se va asigura să-i ofere strictul necesar din punct de vedere financiar. 

„Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise, Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat. Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă. (…) Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie. Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte.!”, a mărturisit Nicolae Guță în cadrul unei emisiuni, în urmă cu câțiva ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
banner Carmen Brumă
image
actualitate.net
image
actualitate.net