S-au cunoscut la Schimb de Mame și au ajuns soț și soție: „Mămica ei a avut grijă de mine, iar acum e soacra mea”

„Schimb de mame” a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni de milioanele de români. Experiența de care au parte două mame și familiile lor pe parcursul celor 7 zile în care stau departe de casă a reușit să capteze atenția telespectatorilor. Însă o poveste de dragoste va lua prin surprindere pe toată lumea! 

Cuplul de la „Schimb de mame” / foto: Pixabay
Cuplul de la „Schimb de mame” / foto: Pixabay

Familia Petrescu și Familia Nica s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Schimb de mame” acum ani în urmă. Pare că destinul a avut pentru cei doi îndrăgostiți un anume plan încă de la bun început. Cuplul care s-a cunoscut la „Schimb de mame” își spune povestea. 

Cosmin Petrescu: „Mămica ei a devenit soacră-mea”

Pe pagina de TikTok, Cosmin Petrescu nu duce lipsă de activitate, căci împărtășește cu restul internauților imagini din vacanțele și locurile în care merge împreună cu partenera pe care a cunoscut-o la emisiunea „Schimb de mame”.

Bărbatul a făcut un clip video special pe TikTok în care a vorbit despre începutul relației lor de iubire. Cosmin a mărturisit că și-a cunoscut iubita atunci când mama lui a acceptat să facă parte din emisiune. 

„Ne-am cunoscut la Schimb de mame. Mămica ei a avut grijă de mine o săptămână. În prezent, mămica ei a devenit soacră-mea. Și are grijă de mine non-stop”, a scris tânărul, în dreptul imaginilor postate pe TikTok. 

Câți bani a câștigat Mari de la „Schimb de mame” 

Cu siguranță celebra replică „Nu apă!” a mămicii Mari. Femeia a revenit după mulți ani din nou în atenția românilor, fiind o prezență extrem de activă pe rețelele de socializare. Deși a trecut destul de mult timp de la momentul în care a jucat în emisiunea de pe Prima TV, mama de schimb a mărturisit ce sumă de bani a primit din partea „Schimb de mame”. 

„Atunci, 500 de euro, acum e mai mult! Acum, am înțeles că este 3.400 de lei (n.r. – suma care se oferă pentru participarea la „Schimb de Mame”). Orie emisiune se plătește!”, spune Mari, într-un videoclip pe TikTok.   

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net