Sărbătoare în familia Corinei Dănilă: fiica ei a ajuns la majorat

Ultima actualizare:

Fermecătoarea actriță din serialul „Numai iubirea”, care acum prezintă la TVR 2 emisiunea „Gala umorului”, este o mamă fericită. Zilele trecute, Corina Dănilă (49 de ani) și-a sărbătorit fiica, pe Rianna, care a împlinit 18 ani.

image

Vedeta tv a publicat pe rețelele sociale o imagine cu fiica ei alături de un mesaj emoționant.

„La mulți ani, Rianna mea, la împlinirea vârstei de 18 ani. Înțelepciunea ta își numără anii. Frumusețea ta este profundă, inima ta este suficient de mare pentru a iubi întreaga lume, simțul umorului este imens. Să cauți mereu binele în tine și în ceilalți. Rămâi bună, puternică și amuzantă. Fie ca toate binecuvântările și bunătatea pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna. Te iubesc până la lună și înapoi”, a scris actrița pe Instagram. 

Bărbații din viața Corinei Dănilă

Corina Dănilă a fost căsătorită o singură dată, cu prezentatorul de emisiuni sportive Valentin Moraru, însă cei doi au divorțat în anul 1999. Ulterior, Corina Dănilă a trăit o poveste de dragoste cu Peter Imre, însă relația care i-a schimbat cu adevărat viața a fost cea cu pilotul Norris Măgeanu, tatăl fetiței sale, Rianna. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net