Sărbătoare în familia Corinei Dănilă: fiica ei a ajuns la majorat

Ultima actualizare:

Fermecătoarea actriță din serialul „Numai iubirea”, care acum prezintă la TVR 2 emisiunea „Gala umorului”, este o mamă fericită. Zilele trecute, Corina Dănilă (49 de ani) și-a sărbătorit fiica, pe Rianna, care a împlinit 18 ani.

image

Vedeta tv a publicat pe rețelele sociale o imagine cu fiica ei alături de un mesaj emoționant.

„La mulți ani, Rianna mea, la împlinirea vârstei de 18 ani. Înțelepciunea ta își numără anii. Frumusețea ta este profundă, inima ta este suficient de mare pentru a iubi întreaga lume, simțul umorului este imens. Să cauți mereu binele în tine și în ceilalți. Rămâi bună, puternică și amuzantă. Fie ca toate binecuvântările și bunătatea pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna. Te iubesc până la lună și înapoi”, a scris actrița pe Instagram. 

Bărbații din viața Corinei Dănilă

Corina Dănilă a fost căsătorită o singură dată, cu prezentatorul de emisiuni sportive Valentin Moraru, însă cei doi au divorțat în anul 1999. Ulterior, Corina Dănilă a trăit o poveste de dragoste cu Peter Imre, însă relația care i-a schimbat cu adevărat viața a fost cea cu pilotul Norris Măgeanu, tatăl fetiței sale, Rianna. 

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png