Scandal pe moștenirea actorului Constantin Codrescu. Fiica adoptivă își cere drepturile: „Vreau și eu un acoperiș”

Anca Luminița Codrescu, fiica adoptivă a regretatului actor Constantin Codrescu, își cere drepturile. Numai că, a povestit ea pentru cancan.ro, nu se află în relații foarte bune cu soția marelui actor. 

„M-am gândit să caut și partea de moștenire din partea mamei mele. Eu vreau să găsesc urma mamei mele, unde a decedat, unde a fost dusă, pentru că nu știu absolut nimic. Am întrebat-o pe dânsa, pe fosta soție a tatălui meu, și mi-a zis că nu știe nimic. I-am zis că trebuie să știe ceva, pentru că, atunci când a murit mama mea, eu eram minoră, tata mă avea în custodie și mai mult ca sigur că l-au chemat să semneze, să ridice ceva, nu știu, zic eu” a spus Anca Luminița Codrescu, pentru sursa citată. 

E bătaie pe moștenirea actorului Constantin Codrescu

Pentru că nu este singurul copil al marelui actor Constantin Codrescu, Anca Luminița se află într-o situație extrem de grea. 

Acesta mai are 2 băieți vitregi, copiii soției sale, care sunt trecuți în numele lui. Tocmai de aceea, s-a născut o bătălie crâncenă pe bunurile regretatului actor.

„Eu stau, deocamdată, în liniște și în tăcere la acțiunea familiei tatălui meu, pentru că e soția, care a stat împreună cu el ultimii 40 de ani. Și sunt și cei doi fii ai ei, care sunt trecuți pe numele lui, așa că o să fim patru la moștenire …

Dar văd că nu se poate, eu știu, eu cred în Dumnezeu și sper ca, până la urmă, să am și eu ceva, să am partea mea.

Toți acești ani, până când a murit tatăl meu, mereu mi-a spus că nu mai sunt în testament, că m-a scos tatăl meu și că a vrut să scoată și numele, dar n-a putut, că i-a spus ea să n-o facă, mă rog… Telenovelă căreia eu nu i-am dat curs”, a mai spus Anca. 

Citește și - Dramele care i-au marcat viaţa actorului Constantin Codrescu. Mama i-a otrăvit prima soţie

Criticată pentru că a venit cu o coroană din plastic la înmormântarea actorului

Acestea nu sunt singurele ostilități cu care s-a confruntat Anca Luminița Codrescu. Venită la înmormântarea actorului care i-a fost tată adoptiv, a fost criticată de soția acestuia că s-a prezentat cu o coroană din plastic, la ceremonia funerară.

„Ultima conversație a fost acum vreo săptămână, am sunat-o pe văduva tatălui meu, i-am spus mamă, din prima clipă, și am întrebat-o care este situația cu testamentul. Mi-a spus că i-am adus o coroană de plastic, mi-a aruncat niște chestii în față… I-am spus că au cumpărat-o copiii mei. Noi am venit atunci din Spania, nu aveam de unde să-i iau. Am ajuns la trei dimineața, nu m-așteptam să fie înmormântat așa de repede. Dar eu, a doua zi, înainte să plec, am luat un Uber pe care am plătit 100 de euro, București Aeroport – Snagov și înapoi și i-am adus un buchet de flori naturale”, a mai spus Anca. 

În privința moștenirii, Anca speră să-i fi lăsat și ei ceva marele actor, căci nu știe nimic despre lucrurile scrise de el, în propriul testament. „Vreau să am și eu un acoperiș când ajung în țară”, a spus Anca, pentru sursa citată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net