În iadul ăsta a locuit fiica lui Codrescu cât a cules căpşuni în Spania

Ultima actualizare:

    Anca Codrescu câştiga la  cules de căpşuni în  jur de 5 euro pe oră
Anca Codrescu câştiga la cules de căpşuni în jur de 5 euro pe oră

Anca Codrescu (39 ani) a luat de câteva luni drumul Spaniei, în speranţa unei vieţi mai bune, căci la Bucureşti muncea ca vânzătoare pentru un salariu meschin. Din păcate, pe plantaţiile de căpşuni din Spania a îndurat mari umilinţe, dormind pe o saltea mizerabilă, într-o clădire insalubră. Ea ne-a pus la dispoziţie fotografii din acel ”ghetou”.

Fiica adoptivă a actorului Constantin Codrescu (85 de ani) a vrut să ia viaţa de la capăt în Spania, sătulă de scandalurile cu tatăl său, însă necazurile s-au ţinut scai de ea şi acolo.


    Aşa arăta dormitorul muncitorilor,  cu saltele aşezate direct pe ciment; Bucătăriile erau dotate doar cu o măsuţă; În această clădire  insalubră a dormit Anca
Aşa arăta dormitorul muncitorilor, cu saltele aşezate direct pe ciment; Bucătăriile erau dotate doar cu o măsuţă; În această clădire insalubră a dormit Anca

Iniţial, a ales să muncească în Andaluzia, o zonă din sudul Spaniei, unde a nimerit la cules de căpşuni, de roşii, ceapă şi cartofi. Anca Codrescu (31 de ani), alături de alţi muncitori, au fost nevoiţi să strângă din dinţi, pentru salariul de 1.000 de euro lunar, locuind într-o mizerie de nedescris, într-o clădire insalubră, fără geamuri şi fără uşi, situată în mijlocul pădurii: ”Am fost tare şocată, am dormit pe jos, aveam doar o saltea murdară şi o pătură. Pereţii erau plini de mucegai şi mirosea foarte urât. Pentru acel salariu a trebuit însă să suport totul vreme de aproape două luni”, ne-a spus ea. Ea îşi aminteşte însă cu groază şi de puternicul incendiu izbucnit din cauza căldurii, stins cu greu de mai multe echipe de pompieri: ”M-a păzit Dumnezeu de aşa nenorocire, am crezut că murim cu toţii, era mult foc şi fum, ce mai, iadul pe pământ!”, a mai adăugat ea.


    Click! a scris adesea  despre conflictul  dintre Anca şi tatăl ei
Click! a scris adesea despre conflictul dintre Anca şi tatăl ei

Aflată la un pas de epuizare, din cauza programului încărcat de muncă, dar şi a temperaturilor de peste 35 de grade Celsius, Anca a decis să-şi caute un alt loc de muncă. Norocul i-a surâs zilele trecute, când s-a stabilit în Oviedo, un alt oraş din Spania: ”Lucrez intern la o familie, am grijă de nişte bătrâni, mă bucur însă că de data aceasta am condiţii bune de muncă şi că locuinţa este foarte frumoasă şi curată”. Anca are doi copii, un băiat şi o fată.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net