Scandalul dintre Mara Bănică și familia Sterp se anunță departe de final. Jurnalista a furat startul și a dat în judecată familia cântărețului

Unul dintre cele mai în vogă scandaluri mediatice îi are în prim-plan pe jurnalista Mara Bănică și familia Sterp. De zile bune, cele două „tabere” aruncă acuzații și vorbe grele una la adresa celeilalte, iar Mara Bănică recent a anunțat faptul că a predat problema în mâinile legii. 

Mara Bănică a dat în judecată familia Sterp / foto: Colaj Click!
Mara Bănică a dat în judecată familia Sterp / foto: Colaj Click!

Cu câteva zile în urmă, Mara Bănică făcea în mediul public mai multe acuzații denigratoare la adresa familiei cântărețului Culiță Sterp, punctând faptul că acesta și-a tratat într-un mod necorespunzător angajații. Membrii familiei au reacționat de îndată în urma acestor acuzații. 

Mara Bănică a dat în judecată familia Sterp

După ce Mara Bănică a amintit de un caz mai vechi în care un fost cioban care a lucrat pentru familia Sterp mărturisea că fusese supus unor rele tratamente, membrii acesteia au început să aibă reacții tăioase la adresa jurnalistei și chiar i-au trimis mesaje în privat. Sătulă de toată această situație, vedeta a decis să dea în judecată membrii familiei. 

Recent, Mara Bănică a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleț mai vechi, difuzat la TV în urmă cu aproape 10 ani, în care ea era invitată într-o emisiune, iar cântărețul intervenise telefonic pentru a discuta pe baza relelor tratamente pe care i le-ar fi aplicat unui fost angajat. 

„Când recunoști că ai bătut un om, dar a fost acum 10 ani și «nu se pune», când califici oamenii în «ț*****» și restul lumii, nu subestima memoria nimănui. Faptele noastre, bune sau rele, se întorc ca un bumerang în viață. Te bați cu propriile vorbe.

Vă rog cu ocazia asta, pe toată familia, că sunteți vreo 4-5, habar nu aveam, să nu-mi mai trimiteți mesaje private cu înjurături. Beți un ceai de tei și evitați internetul la nervi. Și da, ne vedem în instanță. Eu una să fiți siguri că v-am acționat astăzi în judecată pentru toate grozăviile pe care mi le-ați trimis în privat sau le-ați declarat în presă”, a scris Mara Bănică, pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net