Scărlătescu, beat la filmări?! O asistentă i-ar fi făcut perfuzie chiar pe platourile Antenei: „Venea ciugulit”

Vestea că cei 3 jurați de la Chefi la Cuțite nu vor mai face parte din proiectul culinar al Antenei 1 a venit ca un fulger în televiziune. Cu toate acestea, o altă informație stă pe buzele tuturor, acum: Scărlătescu ar fi venit beat la filmări și ar fi avut nevoie chiar de îngrijiri medicale.

Cătălin Scărlătescu ar fi venit băut la filmările pentru Chefi la Cuțite / Sursă foto: arhivă
Cătălin Scărlătescu ar fi venit băut la filmările pentru Chefi la Cuțite / Sursă foto: arhivă

„Venea ciugulit la filmare”

Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, chef Cătălin Scărlătescu s-ar fi prezentat, la filmări, într-o stare nu prea...potrivită. Celebrul bucătar și jurat, pardon, fost jurat al emisiunii, ar fi fost cam euforic pe platouri, motiv pentru care ar fi avut nevoie de îngriji medicale: o perfuzie care să-l pună pe picioare!

”În sezonul de anul acesta, Scărlătescu venea `ciugulit` la filmare. S-a întâmplat de mai multe ori. Ba chiar într-o zi de filmare, producătorii au chemat o asistentă, pentru că Scărlătescu nu se simțea prea bine. I-a făcut perfuzie, așa a fost pus pe picioare. Și a filmat scenele din acea zi. Dar nu i-a fost deloc ușor”, a dezvăluit o sursă din interiorul Antenei 1, pentru cancan.ro. 

Mona Segall, șocată de decizia celor 3 chefi

Mona Segall, producătorul emisiunii-concurs Chefi la Cuțite a declarat că a rămas șocată de decizia chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de a nu mai participa la filmările proiectului. De asemenea, a punctat faptul că a aflat de decizia lor cu o lună înainte de începerea filmărilor, iar chefii au invocat, drept motiv, oboseala. 

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci trei oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziunea, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Mona Segall.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net