Scena ascunsă de la Insula Iubirii, dintre Daiana și ispita Aurelian. Ce i-a spus tânărul, după ce concurenta a intrat peste el în baie. Nu s-a dat la TV!

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Daiana și Aurelian de la „Insula Iubirii” au avut o discuție în baie, despre care nu s-a aflat până acum. Totul a ieșit la iveală în timpul unui live pe TikTok, când Eric Berinde a dezvăluit întregul episod.

Daiana și Aurelian de la „Insula Iubirii” au avut o discuție în baie / foto: Antena 1
Daiana și Aurelian de la „Insula Iubirii” au avut o discuție în baie / foto: Antena 1

Sub influența ispitei masculine, Daiana a relatat întâmplarea dintre ea și Aurelian fără rezerve. Ce și-au spus cei doi în spatele camerelor de filmat rămăsese până acum un mister.

Eric, Simona și Daiana de la „Insula Iubirii” au dezvăluit un moment care nu a fost difuzat la TV, implicând-o pe fosta iubită a lui Rareș și pe Aurelian, în baia comună a vilei lor. 

Ispita masculină se afla în toaletă cu ușa deschisă, iar Daiana a intrat peste el. La ieșire, nu a ezitat să-l critice pentru gestul său, iar Aurelian i-a răspuns cu o replică amuzantă.

Ce au discutat Daiana și Aurelian în afara camerelor de filmat

Acest moment a ajuns la urechile lui Eric, care a vrut să afle toate detaliile. Bărbatul bănuia că discuția lor ar fi putut lua o altă turnură, motiv pentru care a insistat să întrebe.

Daiana a explicat că Aurelian nu a spus nimic deplasat, ci doar a făcut o glumă, deși ea a considerat în continuare gestul său ca fiind necorespunzător.

Eric: Ce ți-a zis Aurelian în baie?

Daiana: Am intrat peste el în baie, era acolo cu ușa deschisă. Când a ieșit, i-am zis că e nesimțit și că, atunci când sunt mai mulți oameni, ar trebui să închidă ușa, mai ales într-o baie comună. Iar el mi-a răspuns: „Păi ce să-ți fac dacă ești curioasă?”

Eric: Dar nu a spus ceva mai deplasat?

Daiana: Nu, nu, nu.

Aurelian nu s-a remarcat foarte mult la „Insula Iubirii” și nu a încercat să se apropie prea tare de nicio concurentă. De altfel, fetele aveau deja „preferințele” lor, cum ar fi Daiana cu Radu, Iustina cu Teo, Cristina cu Eric sau Maria cu Marcel „Maluma” și Alin Simoiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net