Se destrăbălau pe iaht, iar acum vor fi obligate să măture străzile!

Ultima actualizare:

    Diana Gureşoaie (mijloc) a primit doi ani de închisoare cu suspendarefoto: arhiva personală
Diana Gureşoaie (mijloc) a primit doi ani de închisoare cu suspendarefoto: arhiva personală

Verdict dur în dosarul "prostituate de lux"! Diana Gureşoaie a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii pentru proxenetism, iar Mirela Dumitru a primit doi ani şi şase luni tot cu suspendare pentru aceeaşi infracţiune. Cele două tinere au fost implicate şi la cheltuieli de judecată de câte 2000 de lei fiecare.

Diana Gureşoaie ar putea să dea cluburile şi restaurantele de lux pe străzile prăfuite din oraş. "Strâmba lui Dodel" a primit sentinţa în dosarul în care este cercetată pentru proxenetism, iar decizia nu poate decât să o îngrijoreze. Tânăra care până lunile trecute se lăfăia pe iaht în America şi era invitată la petreceri exclusiviste, ar putea fi văzută într-o ipostază care sigur nu-i va face cinste. Ea a primit muncă în folosul comunităţii, iar acest lucru însemană că ar putea mătura străzile şi aleile din parc, ar putea strânge gunoaie, tunde gazonul sau planta panseluţe. Un tablou care sigur o va dărâma pe Diana Gureşoaie, adepta unui stil vestimentar rafinat. Nici ea probabil că nu se imaginează, cu poşeta de fiţe pe umăr şi cu mătura în mână. La fel de sumbre sunt previziunile şi în cazul Mirelei Dumitru, care va ajunge şi ea la munca de jos. Decizia nu este, însă, definitivă.

Diana şi Mirela vor ajunge la munca de jos
Diana şi Mirela vor ajunge la munca de jos

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete tv. Diana Gureşoaie era una dintre cele mai experimentate în acest domeniu. Ea le făcea rost domnilor potenţi finaciar de cele mai frumoase fete. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net