Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?

#Exclusiv Click!

Solista de muzică populară Sofia Vicoveanca, un exemplu de cochetărie, și la vârsta de 82 de ani, are și vara asta agenda plină de concerte. Chiar se mândrește că și-a păstrat intactă vocea, în ciuda trecerii timpului. În interviul exclusiv pentru Click!, marea noastră artistă ne-a dezvăluit secretul longevității. Ce meniu are vara, dar și de ce se ferește, aflați din confesiunile sale.

„Cânt, mă ține vocea, nu fac playback!”. 

Sofia Vicoveanca, artista în vârstă de 82 de ani, bate și vara asta țara în lung și în lat, cu trenul, pentru a ajunge la concertele unde este solicitată să susțină recitaluri de muzică populară:

„Deocamdată, litoralul nu îl am în program, dar am de cântat, pe la petreceri, nunți, pe la unele întâlniri, am destule spectacole, sunt toată ziua pe tren. În alți ani, am mai fost cu fiul meu în vacanțe exotice, dar, de data asta, nu ajungem, el lucrează în televiziune, are mult de muncă, iar eu am de onorat contractele muzicale, sunt cu alte treburi. Cânt, mă ține vocea, nu fac playback, n-am făcut niciodată, ca alții, poate cu mult mai tineri!”, spune artista, exclusiv pentru Click!

Meniul de vară al artistei. De ce se ferește total?

Sofia Vicoveanca ne-a dezvăluit și micile sale trucuri, în zilele caniculare:

„Eu cu recele nu prea mă împac, pentru că am de cântat, mai mănânc, da, câte o înghețată, mai poftesc și eu, dar o topesc înainte, căci mi-e teamă să nu îmi stric vocea. Mă feresc de soare, îmi pun o pălărie cu boruri mai largi, nu ies la orele când e foarte cald, îmi pun și ochelari de soare, haine lejere.

Mai am și alte trucuri, dar nu dau sfaturi, că poate la mine funcționează, însă, nu și la alții. Oricum, trebuie o hidratare bun, să bem apă, dar, tot așa, nu o beau foarte rece, ca să nu răgușesc”, mai spune ea, pentru Click!

„Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”

Sofia Vicoveanca se poate lăuda, și acum, la 82 de ani, cu un ten impecabil. Susține însă că nu face eforturi majore, că nu folosește creme scumpe și că nici la cosmeticiană nu merge. Iar operațiile estetice nici că o tentează. 

„Eu am un ten foarte uscat, dar asta nu înseamnă că nu am grijă de el. Dar, nu folosesc ceva scump. Mi-am dat seama că mai bine mănânci fructele, decât să le pui felii pe ten, nu văd rostul, așa cum fac alte femei.

Dacă le faci salată și le mănânci, e mai bine, te și vitaminizezi, așa că tot corpul are de câștigat. Cel puțin, eu așa procedez. Și nici operații estetice n-am, Doamne ferește, nu-mi trebuie! Totul pornește din interior. Mergem înainte, la anii pe care îi am eu zic bogdaproste și îi mulțumesc lui Dumnezeu că încă mă ține bine!”, ne-a mai mărturisit Sofia Vicoveanca, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net