Sofia Vicoveanca, adevărul despre relația cu fiul ei, Vlad Micu. Cum se înțeleg cei doi: „I-am spus băiatului meu”

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară și-a deschis sufletul în fața celor de acasă în timpul ultimului interviu oferit presei. Artista a vorbit despre mai multe subiecte importante pentru ea, printre care relația cu fiul ei, Vlad Bogdan Micu, copilul care a rezultat în urma căsătoriei cu Victor Micu, cel care i-a fost soț, dar s-a stins din viață în urmă cu ani de zile.

Sofia Vicoveanca și fiul ei, Vlad Micu / foto: Facebook
Sofia Vicoveanca și fiul ei, Vlad Micu / foto: Facebook

Interpreta de muzică populară nu s-a sfiit niciodată să recunoască public anumite aspecte din viața ei. Sofia Vicoveanca s-a numărat printre vedetele care s-au deschis în fața publicului și au decis să își spună povestea lor de viață. 

Cum se înțelege artista cu băiatul ei 

Despre Sofia Vicoveanca știm deja că este o împătimită a muzicii, însă în timpul liber o altă pasiune îi ocupă viața: călătoritul. Bifează cât mai multe vizite în tot felul de destinații din lume, iar una dintre ele a fost vacanța din Kenya, pe care a petrecut-o cu fiul și nepoata acesteia. 

Mai concret, cântăreața se bucură de o relație extrem de apropiată cu copilul ei și mărturisește emoționată momentele frumoase de care au avut parte în ultima vacanță împreună.

„Am fost cu băiatul meu. Îmi bucură sufletul. Să știți că îmi plac și excursiile. Am fost în Kenya. Aici am o întâmplare. Am fost cu nepoata și cu băiatul, numai noi trei. Și era un grup de girafe. Una avea un gât atât de lung, că i-am spus băiatului meu: „Asta s-ar putea să se trezească la etajul 6 pe geam, așa de înaltă era.

Am găsit și un elefant supărat. Eram la doi-trei metri de el. Băiatul meu i-a cerut șoferului să se dea câțiva metri mai în spate, ca să facă niște poze. Ce credeți că făcea elefantul? Era la doi-trei metri de noi! Se uita așa la noi, iar când băiatul meu încerca să facă poze, eu m-am așezat pe margine și am zis către el: „Măi, ce faci? Ai mâncat ceva azi? Te doare ceva?. La care elefantul și-a scuturat trompa, a scos un sunet moale și s-a întors cu fața la mine. Jur că nu i-am cântat nimic! Dacă-i cântam ceva, eu cred că adormea elefantul! Vedea că nu îl cert.

Când nepoțica mea, care a văzut toată povestea, s-a dus la el, elefantul a rămas iar stană de piatră. Trebuie blândețe, trebuie să le spui ceva de bine, cu calm, că animalele simt, reacționează.”, a mărturisit Sofia Vicoveanca, într-un interviu viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net