Cât de activă e Sofia Vicoveanca la 81 de ani! Își face singură curățenia de Paște!

#Exclusiv Click!

Îndrăgita interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca (81 ani) nu stă locului. Dacă nu e plecată le concerte și evenimente, atunci când ajunge acasă, artista se apucă imediat de treabă. Așa cum face azi când a început deja curățenia pentru Paște.

Sunt la Suceava, în treburi. Am venit azi noapte și azi spăl geamurile, trebuie! Așa e obiceiul.  Eu stau la bloc, la 4 camere și mă uitam de unde încep!  Eu mă ocup singură de curățenie, fac cât pot și cum pot, nu mă grăbește nimeni, nu stau. Cum să îmbătrânesc când sunt activă mereu? La curățenie sunt "ochiul soacrei", trebuie să curăț geamurile, să pun perdelele la spălat, bag aspiratorul. Îmi place să fie curat, trăiesc să îmi bucur sufletul!”, ne-a povestit pentru Click!, Sofia Vicoveanca. Și tot de la celebra artistă am aflat că ține postul Paștelui și chiar mâine se împărtășește!

Normal că țin post, mâine mă duc să mă împărtășesc! Fiecare face cum simte, cum crede, asta ține de suflet! Eu așa m-am obișnuit de copil și ce am învățat, nu uit! Chiar dacă vreau să mă adaptez vremurilor nu renunț! Eu am grijă de mine! Pentru post, fără grăsimi, fără lapte, fără unt, care nici nu există până după sărbători. 

Smoothie cred că știți deja că îmi fac zilnic, cu banană, căpșuni, au apărut acum fructele de sezon, cu un merișor, cu clementine, cu lapte de cocos sau de soia și mă simt teribil! Toată lumea mă întreabă ce fac? Nu fac nimic! Nu mă uit în  buletin, că anii nu sunt din buletin, sunt cei pe care îi porți, pe care îi arăți și nu stau locului”, ni s-a mai confesat Sofia Vicoveanca, care urmează să concerteze în Belgia, pe data de 8 aprilie, și în Canada, pe 29 aprilie la Montreal iar pe 30 aprilie la Toronto. “Eu încă mai cânt, cânt pe bune, nu merg pe playback!”, ne-a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net