Secretul Ozanei Barabancea pentru a avea mereu noroc în afaceri: „Are efecte miraculoase”

Busuiocul, este mai mult decât o simplă plantă aromatică folosită în bucătărie, iar Ozana Barabancea știe acest lucru. În multe culturi, busuiocul este considerat o plantă norocoasă, cu semnificații profunde și legături strânse cu diverse superstiții și tradiții.

Secretul Ozanei Barabancea pentru a avea mereu noroc în afaceri
Secretul Ozanei Barabancea pentru a avea mereu noroc în afaceri

Secretul Ozanei Barabancea pentru a avea mereu noroc în afaceri

Una dintre cele mai răspândite superstiții este legată de capacitatea busuiocului de a oferi protecție împotriva energiilor negative și a spiritelor rele. În multe culturi, se crede că păstrarea unui ghiveci cu busuioc la intrarea în casă sau agățarea crenguțelor de busuioc la ușă și ferestre poate proteja locuința de influențele malefice. În cultura hindu, busuiocul sacru, cunoscut sub numele de Tulsi, este venerat ca o plantă sfântă.

Este asociat cu zeița Lakshmi și este considerat un simbol al purității și al devotamentului. În multe gospodării hinduse, busuiocul este plantat într-un loc special și îngrijit cu atenție. Ei bine, iată că busuiocul este încărcat de spiritualitate în multe colțuri ale lumii. Artista Ozana Barabancea a povestit că pentru ea busuiocul are o semnificație puternică și este planta ei norocoasă, motiv pentru care îl are asupra sa în momente importante, mai ales atunci când are de negociat. Această plantă minune, are o istorie fascinantă presărată cu multe legende, după cum a relatat chiar artista.

„Îi băgam fiului meu busuioc în buzunare. Fiica mea nu iese din casă până nu își pune busuioc în sân. Lege! Eu nu am? Se spune că Adam și Eva când au fost izgoniți din Rai, nu voiau și au fost împinși și au vrut să ia și ei ceva din Rai. Au luat ce au apucat și au luat busuiocul. Este foarte folosit și în biserici. Avea și Maria Tănase un cântec „Mi-am pus busuioc în păr.. Mi-am pus busuioc în sân'. Unde pui busuiocul, el are efecte miraculoase. Întotdeauna, când merg la o negociere, îmi pun busuioc în sân. Îmi pun și mir. Dar busuiocul obligatoriu.”, a povestit Ozana Barabancea, în emisiunea Cristinei Șișcanu, la Metropola TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net