De ce refuză copiii Ozanei Barabanceea să-și facă un nume în lumea mondenă. Andrew și Gloria au decis să stea departe de TV

Ultima actualizare:

Ozana Barabancea se poate declara o femeie fericită și împlinită nu doar din punct de vedere profesional, căci puțin contează succesul atunci când are doi copii frumoși și deștepți care încearcă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Andrew și Gloria, rodul iubirii dintre ea și Sorin Terente, fostul soț, sunt persoane care evită să fie în atenția publicului. Ozana a explicat motivul pentru care copiii ei nu vor să devină celebri. 

Ozana Barabancea și cei doi copii / foto: social media
Ozana Barabancea și cei doi copii / foto: social media

Cu toate că vedeta și-a dori să apară mult mai des însoțită de copii ei în lumina reflectoarelor, le respectă decizia și nu-i expune atât cât ei nu își doresc acest lucru. Ambii i-au semănat mamei sale și i-au moștenit talentul muzical, cu toate că nu doresc o carieră în televiziune. 

Copii Ozanei nu-și doresc să apară în lumina reflectoarelor 

Ozana Barabancea și Sorin Terente au decis să meargă pe căi separate în anul 2004, dar să păstreze o relație civilizată de dragul celor doi copii ai lor. Anii au trecut, iar Andrew și Gloria au devenit demni de admirat în ochii mamei sale din mai multe puncte de vedere. 

Sunt siguri pe deciziile lor și își doresc foarte tare să le fie respectate. Fiind personalități puternice, Ozana Barabancea a știut cum să-i educe în așa fel încât să stea pe propriile picioare și să aibă coloană vertebrală. 

„Eu mă topesc după ei, dar lângă regulile mele! Sunt lucruri pe care nu le negociem, dar sunt și lucruri unde, recunosc, se vede că sunt topită după ei! Mă bucur pentru că au crescut frumos. Sunt cartea mea de vizită! Evită să fie vedete, deși sunt artiști. Eu încerc să respect treaba aceasta, dar nu reușesc de fiecare dată! O mai postam pe fata mea din când în când. Ieșea scandal mare când vedea că o postez! Îmi zicea: „Ce faci? Unde mă postezi?'. Îi explicam: „Mă mândresc cu tine!'. Îmi spunea: „Nu! Lasă-mă în pace!'. În fond, au și ei personalitatea lor, pretențiile lor, trebuie să le respect intimitatea până la urmă!”, a spus artista pentru ego.ro.

„Atunci au început înjurăturile”

Jurata de la „iUmor” a încercat să se resemneze cu faptul că nu se poate mândri cu proprii copii pe atât de mult pe cât și-a dorit. De asemenea, există între ei anumite reguli pe care nu le încalcă, dar nici nu le expun pe micile ecrane.

„Nu, exclus! (n.r. – să apară la TV) Sunt copii care știu să își apere punctul de vedere, au vorbele la ei, sunt fermi pe ceea ce exprimă, dar nu vor televiziune! Nu pot să dau din casă, să spun regulile, asta e clar! (n.r. – nu își dezvăluie regulile de mamă) Pot să zic doar că sunt foarte mândră de ei! Îți mai spun că puterea exemplului contează! Nu vreau să îi bat la cap, dar le mai arunc câte o pastilă. Îmi spunea fiul meu că nu vrea să meargă la examen. I-am zis: „De ce nu? Du-te la examen!'. Mi-a zis că nu se duce, iar a doua zi îmi zice: „Mama, am fost! Am luat 10!'. Aha! Atunci au început înjurăturile. (râde) I-am zis: „Ce spuneai tu ieri? Că nu mergi?”, a adăugat ea pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
Maria Tănase
image png
cher alexander edwards jpg
banner dive png
Banner Ștefan Bănică
image
actualitate.net
image
actualitate.net