Cum arată fostul soț al Ozanei Barabancea. A lăsat-o însărcinată, iar mai apoi a părăsit-o

Este una dintre cele mai titrate vedete din România, cu un succes culminant în muzică și televiziune, dar în iubire a trecut prin momente care au marcat-o. Ozana Barabancea, căci despre ea este vorba, este mama a doi copii și a suferit enorm după despărțirea de tatăl lor. 

Ozana Barabancea / foto: Colaj Click!
Ozana Barabancea / foto: Colaj Click!

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a sfârșit în urmă cu mai bine de 20 de ani. Infidelitățile acestuia ar fi fost repetate, ceea ce ar fi determinat-o pe jurata „Te cunosc de undeva” să nu mai ofere nicio șansă relației. Pe cei doi îi leagă în continuare copiii, Gloria și Andrew, astfel că solista și fostul soț mențin o relație civilizată. Totuși, cum arată acum omul care a făcut-o pe cântăreață să sufere puternic? 

Ozana Barabancea: „Nu mă puteam concentra”

În urmă cu ceva timp, jurata de la „Te cunosc de undeva” a vorbit puțin despre greul prin care a trecut după despărțirea de Sorin Terinte. Vedeta a avut parte de momente dificile, însă și-a recuperat puterile și s-a pus rapid pe picioare. 

„Mi-a fost foarte greu. Au fost nişte momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână şi nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra”, povestea jurata de la „Te cunosc de undeva”.

Ozana Barabancea împreună cu fostul soț și cei doi copii / foto: Social media
Ozana Barabancea împreună cu fostul soț și cei doi copii / foto: Social media

Ce spune vedeta despre o nouă relație 

Ozana Barabancea nu și-a refăcut viața sentimentală după separarea de Sorin Terinte. Nu se mai vede implicată emoțional într-o relație prea curând, mai ales că cei doi copii sunt prioritatea ei. 

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu.”, a mărturisit Ozana Barabancea la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net