Cum arată fostul soț al Ozanei Barabancea. A lăsat-o însărcinată, iar mai apoi a părăsit-o

Este una dintre cele mai titrate vedete din România, cu un succes culminant în muzică și televiziune, dar în iubire a trecut prin momente care au marcat-o. Ozana Barabancea, căci despre ea este vorba, este mama a doi copii și a suferit enorm după despărțirea de tatăl lor. 

Ozana Barabancea / foto: Colaj Click!
Ozana Barabancea / foto: Colaj Click!

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a sfârșit în urmă cu mai bine de 20 de ani. Infidelitățile acestuia ar fi fost repetate, ceea ce ar fi determinat-o pe jurata „Te cunosc de undeva” să nu mai ofere nicio șansă relației. Pe cei doi îi leagă în continuare copiii, Gloria și Andrew, astfel că solista și fostul soț mențin o relație civilizată. Totuși, cum arată acum omul care a făcut-o pe cântăreață să sufere puternic? 

Ozana Barabancea: „Nu mă puteam concentra”

În urmă cu ceva timp, jurata de la „Te cunosc de undeva” a vorbit puțin despre greul prin care a trecut după despărțirea de Sorin Terinte. Vedeta a avut parte de momente dificile, însă și-a recuperat puterile și s-a pus rapid pe picioare. 

„Mi-a fost foarte greu. Au fost nişte momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână şi nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra”, povestea jurata de la „Te cunosc de undeva”.

Ozana Barabancea împreună cu fostul soț și cei doi copii / foto: Social media
Ozana Barabancea împreună cu fostul soț și cei doi copii / foto: Social media

Ce spune vedeta despre o nouă relație 

Ozana Barabancea nu și-a refăcut viața sentimentală după separarea de Sorin Terinte. Nu se mai vede implicată emoțional într-o relație prea curând, mai ales că cei doi copii sunt prioritatea ei. 

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu.”, a mărturisit Ozana Barabancea la Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
image png
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net