Ozana Barabancea a vorbit pentru prima dată despre sora ei. Solista a rupt tăcerea: „N-avem o relație bună”

Ozana Barabancea (54 de ani), una dintre cele mai remarcate artiste din România, a vorbit despre relația pe care o are cu sora ei. Deși încearcă să-și țină anumite pasaje din viața privată departe de lumina reflectoarelor, există și momente în care își deschide sufletul în fața oamenilor care o iubesc și decide să împărtășească împreună cu ei anumite aspecte din viața ei. 

Ozana Barabancea / foto: Social media
Ozana Barabancea / foto: Social media

Recent, soprana a fost invitată în podcasul „Ameritat cu Nasrin”, acolo unde a decis să fie mai sinceră ca niciodată și să vorbească despre episoadele care, de-a lungul timpului, i-au marcat existența. Vedeta nu s-a sfiit să răspundă întrebărilor primite referitoare la relația pe care o are cu sora sa. 

Ozana Barabancea: „O iubesc, e sora mea” 

Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a pus cărțile pe față și a mărturisit deschis că ea și sora ei nu au o relație bună, ci una civilizată. Poate că nu sunt cele mai bune prietene, dar cum sângele apă nu se face, Ozana nu ezită să pună mâna pe telefon și să o apeleze ori de câte ori simte nevoia. 

„Nasrin Ameri: Mai devreme am pomenit-o și pe sora ta. Mi-ai spus că n-ai o relație bună cu ea. 

Ozana Barabancea: Nu, n-avem o relație bună. Avem o relație strict civilizată, dar nu ne vedem, nu ne frecventăm. Ne mai sunăm din când în când, dar avem puncte de vedere oarecum diferite. Bine, despre ce se întâmplă în lume, gândim la fel amândouă, evident, că avem aceeași educație. 

O iubesc, e sora mea și îi doresc tot binele din lume. Dar așa a fost să fie. 

Nasrin Ameri: Dar omul, femeia, sora Ozana, nu simte nevoia să stea mai mult cu ea? Să vorbească mai mult cu ea? Să-și petreacă mai mult timp cu sora ei? 

Ozana Barabancea: N-am timp. Și dacă simt nevoia, o sun. Fără discuție. Dacă simt nevoia, o sun. 

Nasrin Ameri: Deci comunicarea există. 

Ozana Barabancea: Da, da. Dacă simt, pun mâna pe telefon, că nu mă costă nimic”, a dezvăluit Ozana Barabancea, în timpul podcastului. 

image
image
image
image
image
image
image png
dan badea instagram jpg
Frumoasa asistentă TV  nu a reușit să treacă încă peste pierderea tatălui său
banner irina fodor png
banner andreea balan victor cornea png
Eva PAvel consilierul medical al lui Cătălin Botezatu 2 jpeg
netflix shutterstock jpg
catalin bordea andreea vinatoru colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net