Copiii Ozanei Barabancea, victimile umilințelor profesorilor. Cum a reacționat soprana când a aflat: „Au umilit-o pe fiica mea!”

Ozana Barabancea este una dintre cele mai talentate femei ale acestei țări. Are o carieră de succes pe plan profesional, iar atunci când nu se află pe scenă sau în lumina reflectoarelor este o mamă devotată celor doi copii - Andrew și Gloria - pe care îi crește singură de la divorțul cu Sorin Terinte. Vedeta i-a susținut mereu, mai ales atunci când au întâmpinat probleme la școală. 

image

Soprana a mărturisit, în cel mai recent interviu acordat presei, faptul că atât fiica ei a fost umilită de profesorii, dar și Andrew, însă ea a fost cea mai afectată de întreaga situație. 

Ozana Barabancea, despre umilințele la care au fost supuși copiii ei 

Jurata de la „Te cunosc de undeva” face o serie de dezvăluiri dureroase pentru orice părinte. Copiii ei mereu au reușit să o facă mândră, mai ales că sunt niște studenți exemplari.  Andrew este membru al Uniunii Compozitorilor, iar Gloria este studentă în Anul I la pian la Universitate. 

„Sunt profesori care le dau în cap și au fost. Eu nu am fost niciodată să zgârii pe la ușă. Eu am aflat târziu că au fost profesori care au umilit-o pe fiica mea. Fiul meu era mai direct, îmi spunea. Băieții sunt altfel. Fiica mea a fost mai orgolioasă. Și acum sunt profesori care încearcă să-i minimizeze”, apovestit Ozana Barabancea, pentru Unica.ro.

Nu-și dorește ca Andrew și Gloria să devină vedete 

Ozana cunoaște foarte bine mersul lucrurilor în această industrie și este conștientă de cât de mult îi poate afecta pe Andrew și Gloria celebritatea, căci acest statut vine după sine cu o serie de responsabilități și dezavantaje.

„Prefer să fie oameni cu meserie decât vedete cărora li se urcă orgoliul la cote prea înalte. Așa se întâmplă când ești vedetă, din păcate, ți se urcă la cap și asta dăunează grav sufletului. Am preferat să le dau o pâine în mână. I-am învățat să facă muzică, nu să fie vedete. Vedetismul poate apărea sau nu în timp, dacă meseria lor se transformă în carieră, dar trebuie muncă și putere să înduri. Și eu am îndurat multe palme după ceafă, dacă vreți, dar sunt persoane cărora trebuie să le mulțumesc că m-au învățat muzică”, a mai declarat Ozana Barabancea, pentru aceeași publicație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net