Filmul de pe Netflix care va scrie istorie. Abia a avut premiera și a ajuns la inimile cinefililor, iar acțiunea te va ține pe marginea scaunului

O zi de sâmbătă tomnatică, în care vremea de afară nu ne oferă prea multe oportunități decât de a petrece timpul în confortul casei noastre și nu numai. Da, așa cum deja v-ați așteptat, dragi cititori Click!, vă întâmpinăm cu un film de pe Netflix, și cu siguranță nu veți regreta timpul dedicat vizionării acestuia.

Pelicula de pe Netflix pe care nu trebuie să o ratezi / foto: Pixabay
Pelicula de pe Netflix pe care nu trebuie să o ratezi / foto: Pixabay

Platforma de streaming Netflix pune la dispoziție milioanelor de utilizatori filme și seriale, unele mai bune decât altele. Vedeta-zilei este pelicula „Dealeri de durere”, care cu greu vi se va șterge din minte. 

„Dealeri de durere”, un film care-ți va schimba percepția

Lansat pe data de 27 octombrie a acestui an, „Dealeri de durere” spune povestea unei mame rămase fără loc de muncă, făcând tot posibilul să își întrețină fiica, deși acest lucru presupune implicarea într-o escrocherie de zile mari în industria farmaceutică. 

„Dealeri de durere” / „Paint Hustlers” a fost prezentat în luna septembrie la Festivalul de film de la Toronto. Este una dintre multe altele producții de film care abordează o problemă gravă: criza opioidelor din Statele Unite ale Americii. Un rol important îl joacă și industria farmaceutică, luată în vizor pentru lăcomia prin prisma cărei pune în pericol viața oamenilor. 

Filmul o are în rolul principal pe Liza Drake (Emily Blunt), o mamă șomeră care se ocupă de una singură de creșterea fiicei sale care se află în perioada adolescenței. Aflându-se pe marginea prăpastiei, scăparea a găsit-o în Pete Brenner (Chris Evans), un reprezentant de vânzări al unor produse farmaceuticea. 

Încă de la început, Liza pune preț pe etică, în ciuda faptului că trebuie să-i țină piept șefului său dificil, rol interpretat de Andy Garcia. Deși succesul îi este răsunător la început, pe parcurs se lovește de mai multe probleme, când fiica ei, Phoebe (Chloe Coleman) întâmpină afecțiuni de sănătate și trebuie să ia anumite decizii, cu care în mod normal nu ar fi fost de acord. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
netflix shutterstock jpg
catalin bordea andreea vinatoru colaj instagram jpg
banner smiley png
Banner Alin oprea talisman
netflix jpeg
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
image
actualitate.net
image
actualitate.net