Cum să ai un ten perfect cu un simplu ingredient din bucătărie! Ozana Barabancea a dezvăluit secretul

Ultima actualizare:

Ozana Barabancea a dezvăluit secretul pentru un ten perfect. Artista este o cochetă desăvârșită mereu și cu vestimentația pusă la punct, Ozana este foarte atentă și la tenul său. Numai că pentru un ten curat și frumos, vedeta nu folosește produse extrem de scumpe, ci un ingredient simplu și la îndemână oricui!

Cum își îngrijește tenul Ozana Barabancea
Cum își îngrijește tenul Ozana Barabancea

Cum își îngrijește tenul Ozana Barabancea

La 54 de ani, Ozana Barabancea are foarte mare grijă de ea, iar metoda prin care reușește să aibă un ten de vis poate fi folosită de orice femeie, iar banii nu reprezintă o problemă. Cei de la care a învățat două secrete foarte de folos sunt mama sa și un coleg de la Operă, după cum a decarat Ozana într-un interviu pentru Oracolul Vedetelor de la Spectacola.

Mama era o femeie foarte elegantă tot timpul, aranjată, machiată. Pe vremuri nu erau operații, era foarte îngrijită. Țin minte că avea numai o cremă și tot timpul avea tenul impecabil. Ritual nu am de la ea, dar am folosit mulți ani crema aia. După care m-a învățat cineva de la Operă, un coleg de-al meu, Horia Popovici, să mă dau cu mălai pe față și face minuni. După ce mă demachiez, mă spăl cu mălai ud și fac un gomaj și are și foarte multe vitamine. Este ieftin, la îndemâna oricui.”, a spus artista.

Lecțiile de viață de la mama sa

Ei bine, sfaturile de frumusețe nu sunt singurele învățăminte de la mama ei. Deși și-a pierdut mama de la o vârstă fragedă, Ozana a rămas de la ea cu cele mai importante lecții de viață. Mai exact, vedeta a învățat ce înseamnă omenia.

Nu știu dacă le-am insuflat-o, dar le-am povestit despre asta. Mama mea îmi spunea `Să nu calci pe cadavre`. Nu am înțeles eu mult timp ce înseamnă asta, după care mi-a explicat sora mea. Să nu calci pe suferința altora, dacă vezi că oamenii suferă, fă ceva să le alini inima. Asta am învățat de la mama mea. Și să fiu cochetă, mama purta pălărie, mi-au rămas multe pălării de la ea”, a mai spus Ozana Barabancea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net