Ozana Barabancea, reacție radicală după valul de hate din online: „Nu mă las batjocorită, că nu e cazul!”

Ozana Barabancea (54 de ani), una dintre cele mai faimoase soprane din România, este cunoscută pentru stilul său pragmatic de a spune lucrurilor pe nume, mai ales atunci când vine vorba despre hate-ul primit din mediul online. Cum răspunde artista răutăților primite. 

Cum face față Ozana problemelor / foto: Colaj Click!
Cum face față Ozana problemelor / foto: Colaj Click!

Jurata de la „Te cunosc de undeva” nu are parte doar de faimă și celebritate, căci mereu există persoane nemulțumite și are parte de mesaje pline de răutate în social media. 

Ozana Barabancea: „Nu răspund cu rău la rău”

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, vedeta a ales să își deschidă sufletul și să fie sinceră în fața celor de acasă. A vorbit despre modul în care nu permite să fie umilită și batjocorită. De asemenea, Ozana Barabancea a vorbit despre trucul ieftin pe care-l folosește pentru îngrijirea tenului. 

„Le șterg, le răspund. (…) Am învățat când eram mică să nu răspund cu rău la rău. Probabil uneori trebuie să le aduci argumente oamenilor care nu sunt atât de informați sau atât de pregătiți și care consideră că răutatea trebuie să devină un sport național.

Asta am împrumutat de la cei de afară, bullyingul. Nu mă las batjocorită, că nu e cazul. Depinde de moment”, a spus Ozana Barabancea pentru Unica.ro.

„Mă spăl cu mălai ud și fac un gomaj”

Nu putem nega faptul că Ozana Barabancea a sfidat cu succes trecerea anilor, care pare că nu și-au lăsat deloc amprenta pe chipul ei. Artista are și un truc la care apelează extrem de des. Este vorba despre mălai, alimentul ieftin găsit în bucătăriile tuturor românilor. Cum îl folosește Ozana Barabancea: 

„M-a învățat cineva de la Operă, un coleg de-al meu, Horia Popovici, să mă dau cu mălai pe față și face minuni. După ce mă demachiez, mă spăl cu mălai ud și fac un gomaj și are și foarte multe vitamine. Este ieftin, la îndemâna oricui”, a spus vedeta în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”.

image
image
image
image
image
image
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image png
cub Maria Lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net