Sheila, soția lui Bogdan Ionescu, primele declarații după ce a devenit mamă: «Este important să nu te simți singură»

Sheila, soția lui Bogdan Ionescu a născut o fetiță perfect sănătoase în urmă cu doar cinci zile. Sheila a vorbit despre cum se simte în rolul de mamă și despre emoțiile intense pe care le trăiește. 

Sheila și Bogan Ionescu au devenit părinții unei fetițe în urmă cu cinci zile
Sheila și Bogan Ionescu au devenit părinții unei fetițe în urmă cu cinci zile

Sheila și Bogdan Ionescu sunt nespus de fericiți. Viața lor a devenit mai frumoasă în urmă cu cinci zile, atunci când Sheila a adus-o pe lume pe micuța Annelise. 

Contactată de reporterii de la Antena Stars, Sheila a vorbit despre modul radical în care i s-a schimbat viața de când este mamă și a subliniat că momentan trece printr-un proces de adaptare și recalibrare. Dacă până acum, accentul cădea asupra sferei profesionale, iată că Annelise le-a dat peste cap prioritățile și le ocupă tot timpul. Sheila a dezvăluit că Bogdan Ionescu este un soț și tată foarte implicat și să o ajută foarte mult. 

Cred că este extrem de important să ai suport ca mamă, să nu fii singură şi mai ales, să nu te simţi singură. Nu ar fi fost totul atât de uşor şi de naturală schimbarea dacă Bogdan nu ar fi fost atât de prezent şi de implicat. Tot ceea ce facem, facem împreună, iar o astfel de experienţă capătă alte valenţe, mai profunde, cred eu, când e împărtăşită”, a declarat Sheila.

Când va avea loc botezul micuței Annelise 

Întrebată când va avea loc botezul fetiței, Sheila a dezvăluit că nici ea, nici Bogdan nu s-au gândit încă la o dată exactă, ci preferă să se bucure de fiecare moment pe care îl trăiesc alături de cel mai nou membru al familiei. 

Sheila a născut prin cezariană, la sugestia și recomandarea medicilor care i-au supravegheat parcursul sarcinii. În ciuda faptului că nu a avut voie să facă sport în cele nouă luni, sarcina Sheilei a fost una ușoară, iar vedeta nu a acumulat multe kilograme în plus. 

Bogdan Ionescu s-a căsătorit cu Sheila în 2020

Bogdan Ionescu și Sheila, de origine turcă, s-au căsătorit în anul 2020, iar ceremonia a fost una desprinsă parcă din povești. Au organizat o petrecere extarvagantă la cel mai scump palat din Istanbul, iar invitații s-au putut delecta cu delicatese culinare și cu băuturi alcoolice fine. 

Sheila se înțelege de minune cu copiii pe care Bogdan Ionescu îi are din fosta căsătorie cu Elena Băsescu, iar Crăciunul anului 2021 l-a petrecut alături de Bogdan, Sofia și Traian Junior. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net