Simona Hapciuc, declarații fără perdea! „N-am vrut niciodată ca un loc de muncă să depindă de cât de bine o s*g”

Fermecătoarea Gabriella Nastas este mereu surprinzătoare și iată că are mereu câte o surpriză pentru fanii ei. După o colaborare fierbinte cu What’s UP, pentru piesa “În umbra mea”, de puțin timp, Megan Fox de Romania a început un podcast care se numește „În pat cu...”.

Simona Hapciuc în pat cu Gabriella Nastas
Simona Hapciuc în pat cu Gabriella Nastas

Simona Hapciuc regretă că nu s-a apucat de videochat

Cel mai nou, fierbinte și picant podcast este cel al Gabriellei Nastas, Megan Fox de România, care are noi surpriză pentru fanii ei. După ce l-a avut ca prim invitat pe Antonio Pican, acum Gabriella a avut-o invitată pe Simona Hapciuc, fostă concurentă în reality-show-ul ”Survivor România„ și actriță în serialul ”Trăsniții”.

În cadrul podcastului, Simona Hapciuc a făcut declarații fără perdea despre viață, carieră și impedimente.

„Am pregătit un proiect pentru vara asta. A fost o idee care mi-a venit „random”. Nici nu am stat prea mult să o gândesc, pentru că am și pus-o, imediat, în aplicare. E un podcast care se numește „În pat cu Gabriella”, unde voi avea tot felul de invitați, care vor primi întrebări “picante”, întrebări incitante și interesante. Provocări, jocuri, pe care le vom desfășura și, cu siguranță, e ceva mai altfel decât ce am văzut până acum la podcasturi”, ne-a povestit Gabriella Nastas. Solista a avut-o invitată pe Simona Hapciuc, care a fost bine descusută de Gabriella, care a aflat niște declarații explozive.

„Regret ca acum 15 ani m-am lasat convinsă de principiile bunicii mele și nu m-am apucat de videochat. ... Mulți m-au întrebat de ce nu am OnlyFans.

Simona Hapciuc a fost actriță
Simona Hapciuc a fost actriță

Ce rost are dacă nu m-am apucat la 18 ani... Ce rost are să mă apuc la 33 de ani? Acum n-aș putea să fac videochat sau OnlyFans și cum ar fi să-mi duc copilul la școală și tatăl colegului lui să se fi... pe pozele mele. ...

Am facut-o în club, după Swedish House Mafia, în public, era întuneric.... Am urât să fiu văzută ca o marionetă, ca un obiect. Crede-mă că am pierdut un contract în televiziune, pe care îl voiam din tot sufletul. Eram în stare să mănânc de pe jos ca să prind postul ăla. Dar când tipul mi-a zis să merg până în camera lui de hotel să verificăm detaliile contractului, s-a terminat acolo totul. Eu sunt de părere că dacă o să fii valorificată ca un obiect o dată, o să fii valorificată mereu. Eu n-am vrut niciodată ca locul meu de muncă să depindă de cât de bine o s*g... Pentru că după mine vine alta care o să s**ă și mai bine. Și dacă tu m-ai angajat pe cât de bine o s*g, instant mă dai afară că aia o s**e și mai bine”, a declarat Simona în podcastul Gabriellei.

Gabriella a colaborat cu What’s UP

Gabriella Nastas și What’s UP s-au întâlnit și au lansat ”În umbra mea”. O piesă la care muzica a fost făcută de Claudiu Polk (Doddy), Ivancea Marius (What’s Up), textul de Claudiu Polk (Doddy) și Ivancea Marius (What’s Up) iar videoclipul realizat de Osaka Pictures.

Gabriella Nastas are podcast
Gabriella Nastas are podcast

”Cu What’s UP este o colaborare de care sunt foarte mândră pentru că îl apreciez foarte mult ca artist și eram fana lui de când eram mică. Chiar i-am și spus acest lucru. Cu toate că știu că sună într-un fel chestia asta. A fost foarte „funny” la filmări, ne-am distrat. Piesa a fost scrisă de Doddy, după aceea a intervenit și What’s UP în schemă. El și-a scris partea lui. Am filmat videoclipul undeva, la mare. Locația a fost aleasă de către Shini Costin. Am ajuns acolo cu super multe peripeții. Pe drum, a fost o super agitație, în mașină, la modul ăla pozitiv, adică am râs, am glumit, am fost pe vibe fain. Am ajuns la mare, a trebuit să mă machiez într-o mășinuță din asta…

Gabriella Nastas are piesă nouă cu What Up
Gabriella Nastas are piesă nouă cu What Up

M-am machiat în câmpul liber. Am filmat în câmpul liber, alături de What’s UP pe care nu l-am întâlnit niciodată, până în ziua filmărilor. Eu am înregistrat piesa anul trecut. Mi-am dorit foarte mult să am o colaborare pe această piesă. Marius Chină a venit cu propunerea, dar a venit, de fapt, cu câteva nume. Eu am ales cu cine vreau. What’s UP a acceptat, a tras partea lui pe piesă și, după aceea ne-am întâlnit la clip. Cam asta a fost situația”, ne-a povestit Gabriella. Care ne-a spus și ce își dorește de la această piesă.

Sexy Gabriella Nastas
Sexy Gabriella Nastas

„Este altceva decât ce am făcut până acum, cu siguranță, și prin colaborarea cu What’s UP. Dacă până acum mi-am făcut așteptări vizavi de ce am lansat, de data aceasta, nu mi-am făcut nicio așteptare și las piesa asta să mă surprindă cum poate ea mai frumos!”, a mai povestit Gabriella, care vă invită să urmăriți în continuare videoclipul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net