Simona Nae: «Am reușit să păstrez secret că sunt însărcinată și că sunt mamă»

Ultima actualizare:

Cunoscuta și îndrăgita solistă a revenit în atenția fanilor ei cu un nou single etno, dar și cu o super veste: de șase luni, este mămică de băiat, reușind să țină secretă sarcina 9 luni și să nu se afle. Simona Nae (36 de ani), căci despre ea este vorba, ne-a oferit detalii, dar și primele imagini în exclusivitate pe care vi le oferim și noi în continuare.

cub simona nae animat gif

Click!: Ai revenit după o pauză destul de lungă cu multe surprize atât muzicale, cât și în viața de familie. Pentru cei ce nu te cunosc, din noua generație, cum te ai descrie în câteva cuvinte?

Simona Nae: Sunt o persoană activă, prietenoasă, glumeață, sinceră și perseverentă și nu suport prefăcătoria și minciuna de fel.

Tu și soțul tău sunteți părinți de puțin timp. Ați ținut secret sau s-a întâmplat să nu se afle?

Mi-am dorit mai mult să stau liniștită atât pentru mine cât și pentru bebe. Nu am vrut să mediatizez foarte mult sarcina.

Cum a fost perioada sarcinii?

Nu am avut perioade dificile în sarcină. Puțină greață, la început, în rest a fost bine.

Ai poftit ceva pe perioada sarcinii?

Nu am avut pofte foarte exagerate însă am mâncat destul de multă ciocolată și dulciuri. Singura poftă mai atipică pe care am avut-o a fost pentru fructe de mare, ceea ce eu nu obișnuiesc să mănânc foarte des, pentru că nu îmi plac foarte mult însă în sarcină am avut poftă

Cum îl cheamă pe bebe?

Pe băiețel îl cheamă Chriss Nicholas.

Ați făcut botezul?

Am făcut botezul religios.

Tu și Bogdan, soțul tău care îți este și manager, de când sunteți împreună? Cum v-ați cunoscut?

Suntem împreună de 14 ani. Ne-am cunoscut prin intermediul internetului dintr-o joacă. Vorbind pe mircul de atunci am realizat că avem cunoștințe comune și am decis să ne întâlnim. Apoi totul a decurs de la sine.

În pandemie ai lucrat foarte mult internațional iar acum ai revenit cu o piesă nouă. Ce ne spui despre noua piesă?

Este un proiect la care am lucrat cu drag și mi-am dorit să fac și asta. Am cântat și cânt jazz, opera, pop, dance, dar am vrut să cochetez și cu muzică populară, pentru că am în suflet genul ăsta de când eram micuță și o ascult pe mama cântând prin casă piese frumoase din folclorul autentic românesc.

Dar despre videoclip?

Videocliul a fost filmat în Tuzla. Pentru că piesa spune „Bate vântul", am filmat într-o zonă cu eoliene că și ideea ce ducea în zona titlului piesei. Este un videoclip colorat, vesel, dar și nostalgic prin peisajele de la malul marii.

Ce urmează pentru voi?

Urmează o perioadă aglomerată plină de emisiuni, înregistrări concerte, filmări...

Piesele tale în ce țări au ajuns să fie difuzate?

Am avut piese difuzate în Italia, Franța, Japonia, Ungaria.

Cu cine ți-ai dori o colaborare?

Din mediul internațional masculin cu Michael Buble Bono, Sting Îl Volo, iar din cel feminin cu Celine Dion, Sade, Alicia Keys.

Cine e Simona Nae?

Face parte din generația Andrelelor și Alinei Sorescu și și-a început cariera în emisiuni pentru copii precum „Abracadabra” sau „Feriți-vă de măgăruș”. A participat la festivaluri și concursuri și e recunoscută pentru piesele ei, colaborând cu Connect-R, Cristi Nistor pentru hitul „Coji de portocale”, în 2006, cu Negrutzu (Mihai Budeanu, membru 3 Sud Est), trupa Sistem sau cu JerryCo și Tataee. Este căsătorită cu Bogdan Topciu din 2014.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net