Simona Nae, piesă nouă în limba spaniolă| VIDEO

Ultima actualizare:

    Simona Nae a compus versurile piesei "Tu me amas"foto: arhiva personală
Simona Nae a compus versurile piesei "Tu me amas"foto: arhiva personală

Vara bate la ușă, iar ritmurile exotice și antrenante sunt la mare căutare. Simona Nae (29 de ani) a lansat o piesă care te îmbie la dans. Noul single se numeşte “Tu me amas”.

Cunoscută pentru hiturile “2 Nebuni” și “Coji de portocale”, Simona Nae a lansat o nouă piesă, în limba spaniolă, intitulat “Tu me amas”. Versurile sunt compuse chiar de Simona, în colaborare cu Boier Bibescu. Melodia promite, încă de la primele acorduri, să fie o candidată serioasă la titlul de hitul verii, venind cu  o linie melodică armonioasă.

"Am lucrat foarte mult la piesa «Tu me amas», împreună cu Boier Bibescu și am pus mult suflet, pentru că aceasta să iasă exact cum îmi doream. Melodia este una ritmată, de vară, genul de piesă pe care poți dansa până dimineața, dar care are și un mesaj profund, de iubire. Sper ca fanii și susținătorii mei să se regăsească în ea și să o asculte cu plăcere de fiecare dată”, a declarat Simona Nae.

Cu câteva zile înainte de lansare, noul single al Simonei Nae a fost ascultat în avanpremieră de către oameni aleși întâmplător pentru ca artistă să poată vedea la cald prima reacția lor. Artistă a publicat pe pagina ei de Facebook un filmuleț cu reacțiile oamenilor în momentul în care ascultau pentru prima dată noua ei piesă.

Simona Nae are mari aşteptpri de la piesa "Tu me amas"
Simona Nae are mari aşteptpri de la piesa "Tu me amas"
image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net