Simona Nae şi «The Dada», colaborare de excepţie

Ultima actualizare:

    Simona Nae şi băieţii de la The Dada se înțeleg nemaipomenitfoto: Click!
Simona Nae şi băieţii de la The Dada se înțeleg nemaipomenitfoto: Click!

Cu dragostea drept muză şi un videoclip colorat, Simona Nae vrea să transmită un mesaj pozitiv publicului prin piesa "În culori". Foarte mult o ajută şi băieţii de la The Dada, cu care a avut o chimie încă de la început.

Simona Nae şi unul dintre băieții de la ”The Dada” au vorbit despre mesajul piesei ”În Culori”. „Colegii sunt afară, pe hol. Nu am avea loc aici și nu am avea loc nici de vorbit. Colegii meu sunt foarte, foarte vorbăreți”, a spus Septimiu Urzică în cadrul emisiunii Click!. 

”Este bine să gândim în culori. Să gândim în culori, precum melodia. Așa că trebuie să trăim viața în culori. Eu consider că ar trebui să zâmbim mai mult, să fim mai optimiști, să fim mai veseli. Piesa este pentru toate anotimpurile. Este o piesă de stare. Este foarte bună de ascultat și acum”, au mărturisit Simona Nae și Septimiu pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv. 

Chiar dacă este zodia rac și foarte sensibilă, Simona Nae luptă să aibă în fiecare moment un zâmbet pe față. „De fiecare dată când ne vedem cu ea este toată numai un zâmbet”, a mai adăugat acesta la Prima Tv.

„Piesa a prins bine. Fanii noștri sunt foarte mulțumiți. Cântăm la concerte. Nu ne întâlnim tot timpul la concerte”, a conchis Septimiu. 

Cât despre planurile de Revelion, Simona Nae și «The Dada» au spus că vor face ceea ce au făcut de obicei. „De Revelion vom cânta”, a mai spus Simona Nae.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net