Simona Sensual trăiește un coșmar! Urmărită și hărțuită de un individ dubios

Ultima actualizare:

Simona Sensual, 39 de ani, trăiește de ceva ani un adevărat coșmar din cauza  unui bărbat care o hărțuiește. Individul a început prin a-i trimite mesaje dubioase, însă, recent, acesta a urmărit-o pe vedetă la sala de fitness și a încercat să intre după ea. 

Simona Sensual trăiește un coșmar! Urmărită și hărțuită de un individ dubios
Simona Sensual trăiește un coșmar! Urmărită și hărțuită de un individ dubios

Simona Sensual a fost invitată la Teo Show!, unde a vorbit despre situația cumplită cu care se  confruntă de ani de zile, din cauza unui bărbat ce o hărțuiește constant prin intermediul mesajelor sau al apelurilor telefonice. 

Dacă inițial, individul se limita la hărțuirea prin mijloace de comunicare, de la un timp, acesta a trecut la acțiuni mult mai grave.

Citește și Simona Sensual, dorită la Survivor România! Motivul incredibil pentru care fostul soț al Elenei Ionescu a fost respins în show

Simona Sensual a dezvăluit la Teo Show! că bărbatul a început să o urmărească la sala de fitness, pe care vedeta o frecventează de obicei și, la un moment dat, a încercat chiar să intre după ea. Fosta asistentă TV a menționat că este vorba de un centru select, vizitat de mai multe persoane din showbiz și că este posibil ca să mai fi existat și alte cazuri similare de hărțuire, ce vizau diferite vedete.  

,,Da, de la începutul anului am avut un incident, a vrut să intre în incintă (n.r. în sala de fitness), iar printre mesajele de pe Facebook găseam amenințări de ,,genul uită-te în stânga!", ,,uită-te în dreapta", ,,sunt lângă tine". Îți creează un sentiment de panică, am camere de supraveghere.

Mai ales că sala este una destul de selectă merg destul de multe persoane cunoscute, incidente de acest gen probabil s-au mai  întâmplat.", a declarat Simona Sensual la Teo Show!

Simona Sensual a declarat că nu a cerut ajutorul iubitului ei și că acesta este mult prea dimplomat, pentru a interveni într-o astfel de situație.

,,Iubitul meu este mult prea diplomat, mult prea inteligent pentru a se preta la situații d-astea", a declarat fosta asistentă TV. 

De unde a aflat individul număr de telefon al Simonei Sensual

Simona Sensual se confruntă de ceva ani cu problema hărțuirii, din cauza unui bărbat care a aflat numărul ei de telefon de pe site-ul firmei deținute de vedetă. 
Din acel moment, Simona nu a mai avut liniște, căci indiviul o sună aproape în fiecare noapte, după ora 12, iar vedetă refuză să răspundă. 
Sensual a explicat la Antena Stars că îi este dificil să schimbe numărul de telefon întrucât este contactul firmei, iar o astfel de măsură i-ar pune în pericol afacerile. 

Citește și Simona Sensual e de nerecunoscut. Filtre sau operații? Rezultatul este neașteptat

,, Cred ca am făcut o greșeală, am pus numărul meu personal pe site-ul de firmă, cred că de acolo l-au luat. Eu nu știu sigur dacă este o persoană sau mai multe pentru că mă sună mai multe numere de telefon, astfel că nu am certitudinea dacă este o persoană sau mai multe. Mai stresat este că mă sună noaptea cu video call. De câțiva ani de zile mă sună, cel mai recent s-a întâmplat zilele trecute.

Noaptea eu nu răspund, indiferent de cine ar fi, decât dacă este o urgență. O să schimb numărul de telefon și o să scap de acest stres. Nu l-am schimbat până acum pentru că am foarte mulți furnizori care mă sună și îmi este greu să dau mailuri să spun că am schimbat numărul. Am zis că poate se schimba situația și o să mă lase în pace", a expicat Simona Sensual pentru sursa citată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net