Simona Trașcă a făcut accident cu noile silicoane! În ce stare sunt dotările blondei? „A pus brusc frână, m-a izbit…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Simona Trașcă a tras o sperietură groaznică! Blonda a făcut accident, în timp ce se deplasa cu taxiul la clinica, unde trebuia să facă un ultim control la noile implanturi. Ce s-a întâmplat cu dotările divei, în urma impactului? 

Simona Trașcă a trăit clipe dramatice, zilele trecute. Blonda a luat taxiul pentru a merge la un control la clinica medicului Pascal Dameh, cel care i-a pus noile implanturi de dimensiuni mai mici. 

Simona Trașcă, speriată: „Taximetristul a făcut accident! A intrat într-o mașina din față”

Nici nu se urcase bine în taxi că, la prima intersecție, șoferul a făcut accident: a izbit mașina din față. În urma impactului, blonda s-a lovit cu pieptul, recent operat, de spătarul scaunului din fața ei. 

„S-a întâmplat atunci când am fost la clinică, la ultimul control. A trebuit să iau taxi, pentru că nu am voie să conduc o bună perioadă de vreme. 

M-am urcat în mașină și tocmai ce l-am rugat pe șofer, i-am zis că sunt proaspăt operată, să aibă grijă la gropi, să nu frâneze brusc.

Și ce să crezi?! În intersecția de lângă mine, acolo aproape de casă, pac, a intrat direct în unul!

A pus o frână brusc și m-am izbit cu silicoanele de spătarul scaunului din față. Numai mie putea să mi se întâmple să fac accident de abia operată. 

Când am ajuns la clinică, s-a speriat domnul doctor, m-a consultat imediat! Norocul meu că impactul a fost unul relativ ușor”, a povestit Simona Trașcă, pentru Click!

Simona Trașcă a optat pentru silicoane mai mici: „Am ajuns de la 560 ml la 450 ml”

Simona Trașcă (43 de ani) a suferit, luna trecută, cea de-a opta intervenție la sâni. După 10 ani, blonda și-a schimbat silicoanele cu unele mult mai mici. 

Vedeta avea probleme cu sânii în ultima vreme, acuzând dureri mari din cauza faptului că o se rostogolise un implant. 

„Am avut implant de 560 de ml și acum am optat pentru 450 de ml. S-a mirat și domnul doctor Pascal Dameh atunci când i-am spus că doresc să-mi micșorez sânii. 

Plus că s-a mai pierdut din glanda mea mamară, care era destul de mare, dar așa era procedura pentru operația aceasta“, a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate pentru Click!

Simona Trașcă a suferit numeroase intervenții estetice de-a lungul anilor. Unele au fost reușite, altele nu. Blonda s-a operat de opt ori la sân, și-a făcut rinoplastie și fund de braziliancă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net