Smiley a împlinit 40 de ani! Cum a început ziua lui de naștere, dar și ce mesaj îndrăzneț i-a transmis Gina Pistol, soția sa

Astăzi, pe 27 iulie, simpaticul Andrei Tiberiu Maria, a împlinit 40 de ani, motiv pentru care felicitările și mesajele de bine au început să curgă încă de seara trecută. Îndrăgitul artist  și-a început ziua de naștere cu nimeni alta decât cu partenera sa de viață, Gina Pistol Maria.

Smiley a împlinit 40 de ani!
Smiley a împlinit 40 de ani!

Cei doi au mers la concert, la Depeche Mode, și au postat mesaje de la eveniment, unele, ce-i drept, destul de siropoase. Interesant e că i-a prins ploaia la concert și i-a făcut ciuciulete, însă acest lucru nu le-a stricat voia bună și nici planurile, căci doamna Maria, adică Gina, a lăsat să înțeleagă că urmează un cadou sus, în dormitor, și că i-a pregătit câteva surprize alesului inimii sale. 

Gina Pistol, urare de ziua lui Smiley

„La muți ani! Restul îți urez când urci în dormitor", a scris Gina Pistol, în dreptul unei fotografii în care îl sărută cu foc pe Smiley.

Gina și Smiley, sărut pasional
Gina și Smiley, sărut pasional

Prietenii și oamenii apropiați i-au făcut urări de bine încă de la primele ore ale zilei. Smiley are o mulțime de proiecte și speră să lanseze o mulțime de hit-uri alături de colegii lui de la HaHaHa Producțion. Însă, cine sunt cei care i-au fost alături la început de drum?

Ioan Gyuri Pascu i-a dat o mână de ajutor lui Smiley
Ioan Gyuri Pascu i-a dat o mână de ajutor lui Smiley

Cine sunt oamenii care i-au dat o mână de ajutor la început de carieră?

Printre oamenii care l-au ajutat, şi cu care a colaborat pe mai multe planuri, s-au numărat Ioan Gyuri Pascu, Loredana şi soţul ei Andrei Boncea, dar şi Adrian Sârbu. Puțini știu că Smiley și-a dorit să facă parte din trupa Akcent, însă acest vis nu s-a împlinit.

A ajuns în trupa „Simplu” datorită lui CRBL, o trupă de dansatori underground care au devenit foarte iubiţi de public. În acea perioadă, datorită atitudinii sale joviale, colegii de trupă i-au zis „Smiley”, poreclă pe care o foloseşte în prezent ca nume de scenă.

A participat la „Dansez pentru tine”, în sezoanele 2 şi 5, unde prima oară a avut o parteneră pe Adriela, despre ei zvonindu-se la acea vreme că ar fi avut o relaţie. După acest proiect, a jucat în serialul„“Cu un pas înainte”, unde l-a interpretat pe Sebastian ‘Seba’ Novinski, un student la Academia de arte, care se îndrăgosteşte de o colegă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net