Sofia Vicoveanca, supărată foc. Ce mare nemulțumire are: „Trebuia să fac eu altă meserie...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sofia Vicoveanca (82 de ani) este una dintre cele mai longevive artiste din România! Însă, de-a lungul carierei a avut parte și de neplăceri. Contactată de Click!, cântăreața ne-a dezvăluit prin ce incident a trecut recent.

„Nu se mai fac spectacole cum erau pe vremuri și nici nu se mai plătesc interpreții. Trebuia să fac eu altă meserie! Am avut zilele trecute o cântare la Piatra Neamț și nu am primit încă banii. Nu am luat nici măcar avansul pe spectacol și nici contract nu am încheiat cu impresarul pentru că am mers pe încredere și vorbă bună.

Impresarul mi-a zis că o să îmi dea banii, dar acum nici la telefon nu mai dau de el. La spectacol nu a fost prea multă lume, dar chiar și așa eu am cerut lumină în sală să interacționez cu publicul, să îi văd, pentru că așa sunt eu. E adevărat că acele lumini consumă curent mult și necesită bani, dar asta a fost condiția mea. În toamnă fac 65 de ani de cântec și în toți anii aceștia de carieră am trecut prin toate...sunt unsă cu toate alifiile. Decât să muncesc gratis, mai bine stau acasă și îmi ud florile, am 130 de ghivece de flori și am grijă de ele”, a spus Sofia Vicoveanca, pentru Click!

Minciuni după minciuni

Sofia Vicoveanca ne-a mărturisit că nu a fost singura artistă păcălită financiar de impresarul ce a organizat evenimentul de la Piatra Neamț:

„La spectacol a fost și Viorica Macovei și Jean Paler și nu și-au primit nici ei banii. Jean a vorbit cu impresarul și el i-a zis de mine că mi-a dat banii că i-a fost rușine de mine, ceea ce nu este adevărat”.

Click! spune

Sofia Vicoveanca este văduvă de 23 de ani, așa că după decesul soțului artista a decis să se axeze doar pe cariera sa. Chiar dacă a fost curtată de mulți bărbați, lucru pe care l-a recunoscut în spațiul public, acest lucru nu a determinat-o să se abată de la parcursul său profesional și să îi poarte iubire veșnică bărbatului care a murit în urmă cu două decenii, mai ales că cei doi au un fiu împreună ce locuiește la București și cu care se înțelege perfect și cu care merge în vacanțe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net