Soprana Ianna Novac își face griji pentru fratele ei, din cauza războiului! «Cu siguranță o să-mi stea inima în loc!»

Ultima actualizare:

Frumoasa soprană Ianna Novac are și ea un motiv de îngrijorare de când a început războiul: se teme pentru fratele ei, Alexandru, și pentru familia acestuia. Solista a reuşit să scape de problema părinţilor ei, pentru că i-a mutat de la Chișinău, lângă ea, în țară, în cartierul unde locuiește, la Cernica, dar fratele ei încă locuieşte în Republica Moldova.

Ianna Novac
Ianna Novac

Ianna Novac, artista cu chip angelic și voce de aur, încă mai speră ca fratele său să se lase înduplecat și să nu se întoarcă, cel puțin în aceste momente de tensiune, la el acasă, în Chișinău. Bărbatul se află acum în Bucureşti, iar Ianna duce o lupte să îl covingă să rămână.

Soprana a povestit, pentru Click!, că a auzit că de la 30 de kilometri de Chişinău, de la graniţa cu Ucraina, se aud zgomotele bombardamentelor. 

"Nu mai am pe nimeni eu acolo, în Moldova, ai mei sunt aici, din fericire, și fratele meu este acum la noi, ar vrea să plece, dar e straniu așa, tot ce se întâmplă acolo. De unde este granița, la 30 de kilometri de Chișinău, am înțeles că se și aud bombardamente de acolo! Oribil, îngrozitor!", a declarat Ianna Novac, pentru Click!.

Fratele Iannei Novac are planuri la Chişinău

Fratele sopranei ar vrea să se întoarcă la Chişinău, pentru că pe 28 februarie are planificată o călătorie de acolo, în Irlanda. Acum, însă, aeroportul din Chişinău e închis. 

"Când o să plece fratele meu de la noi, cu siguranță o să-mi stea inima în loc! Vrea să plece în seara asta sau mâine, dar noi insistăm să nu plece, să stea aici că să fim siguri că e ok, însă nu are ce să facă! Se duce la Chișinău pentru că el trebuie să plece în Irlanda pe 28 februarie, de acolo are avionul, dar se pare că acolo s-a închis și aeroportul și tot. E foarte nasoală treaba!", a mai spus soprana Iana Novac.

Tarom a suspendat toate zborurile spre şi de la Chişinău

Compania aeriană Tarom a anunţat că a suspendat, joi (24 februarie), toate zborurile din şi spre Chişinău. Decizia vine în contextul în care Republica Moldova a închis spaţiul aerian, din cauza războiului pornit de Rusia în Ucraina. 

 „Dragi pasageri, vă informăm faptul că Republica Moldova şi-a închis spaţiul aerian începând de astăzi, 24 februarie 2022, ora 12:02, având în vedere situaţia de conflict din regiune. În acest sens, TAROM suspendă operarea zborurilor spre/dinspre Chişinău, începând de astăzi (zborurile RO201, RO202, RO207, RO208, RO209 şi RO210)”, a transmis compania aeriană pe Facebook.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net